Mit gondoltok erről, Brüsszel 2011. december. 01-ei Daniel Estulin kijelentéséről? (többi lent, videó)
http://www.youtube.com/watch?v=BPnM6NNZFmw&feature=relmfu
Én azt dongolom, hogy nagyon érdekes és hogy van igazság abban amit mond!
Röhej az egész. Ezt a videót amúgy Bayer Zsolt fedezte fel 7 hónapos késéssel, és mutatta be valamelyik műsorában az Echo Tv-én mint valami hatalmas szenzációt, hogy lám, már Brüsszelben is ugyanazt mondják, mint mi. Persze semmit nem jelent az egész, mindenütt vannak ilyen fanatikus megszállottak. Csak az a különbség, hogy a nyugati világban ezek törpe minoritást képeznek, nálunk meg lassan már a fősodor.
Nekünk mint kis országnak amúgy se az a feladatunk, hogy ilyen nagy világfolymatokba beleszóljunk, mert esélyünk sincs rá. Nekünk nem megdönteni kell a pénzhatalmat, meg a globáltőkét, hanem alkalmazkodni kell hozzá. Ha erre képesek lettünk volna az elmúlt 22 évben, vagy netán a kedves Orbán-kormány képes lett volna, akkor most jól élnénk mint mondjuk Szlovénia, vagy fejlődnénk mint a Baltikum. Azzal, hogy hőbörgünk, veszekszünk, csak magunk alatt vágjuk a fát.
Nektek nevetséges és butaság! Megértem és elfogadom a válaszotokat.
Na szóval: A bankoktól felvett hitel, dupláját kell vissza fizetnünk, azért mert bank válság jött létre, miért jött létre bank válság? Azért mert a bankok olyan emberek tömegének adott hitelt, amiről tudták hogy amúgy sem fogják tudni vissza fizetni!
ajánlom mindenkinek: bennfentesek film-et
ezt a hírt 2 tv-csatorna adta le , ami eléggé furcsa: A echo tv-é és a orosz média adta le ezt a kijelentést!
A nyugati tv-csatornák nem adták ki!
bennfentesek film-et ajánlanám, hogy nézzétek meg!
Országok mentek tönkre, milliók vesztették el a munkahelyüket!
A kérdés, miért alakult ki a gazdasági világválság?
-Ha ti nem hallottatok ezekről a szervezetekről: Mint a bilbelger csoport akkor nincs miről beszélnünk.
Kapitalizmus, szeretem! c dokfilmet ne hagyjátok ki.
A szélsőbalosok és a szélsőjobbosok egy az egyben ugyanarról a dologról beszélnek.
Érdekes utolsó, köszönöm...
Egyébként hallottam erről az illetőről már-a lényeg hogy az embereket képviseli a filmjeivel!
Nincs helyesírási elenőrzöm.. A lényeg hogy érted amit írok, nem?
Köszönöm a megértésedet!
Pont ugyan ez a kérdés volt itt feltéve 2-3 napja!
Ugyan ez a videó volt belinkelve csak most már a youtube-on is több példány van...
Most komolyan 2 naponta fel lesz téve ez a videó vitára????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!