Miért kell Magyarország költségvetését a szokásos december helyett júliusban elfogadni?
Engem a cikkben hivatkozott orbáni blabla nem győz meg, vagyis hogy az eddigi gyakorlat volt beteges, és a kiszámíthatóság miatt kell már most. Szerintem ez a június-júliusi tárgyalás a beteges pár hét alatt ebben a nagy melegben, és hát pont Orbántól teljesen hiteltelen a kiszámíthatóságra hivatkozni. Valami más oka lehet...
Szerintem a a 2013.as költségvetés olyat tartalmazhat,ami talán átnyúlhatna a választás utánra 2014 ben,ezért van szükségük +5 hónapra....de ez egyéni vélemény
18/F
Hogy erre is azt mondhassák: kiszámíthatóság.
"Szerintem ez a június-júliusi tárgyalás a beteges pár hét alatt ebben a nagy melegben"
Meleg? És? Megfizetjük őket, nem? Dolgozzanak hát. Egyébként szerintem úgyis klimatizált helyiségben dolgoznak, tehát tökmindegy, hogy tél vagy nyár.
Gazdasági szemszögből nézve igaz, amit mondott.
Ettől persze még nem fogok vele szimpatizálni.
Az indoklás jó ,de Viktornak nem magától soha nem jutott volna ez az eszébe .
Az IMF tárgyalásokra mégse mehet költségvetési terv nélkül,de elmúlt 8 évezhetett egyet legalább burkoltan.
Mert az idei költségvetést már elosztogatta a testvíreknek?
nem ismerem a költségvetés tartalmát de fogadni merek már a jövő évi pénzt költi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!