Mi a véleményetek arról, ha egy lány katona akar lenni?
Mostanában egyáltalán nem gáz ha egy lány katona akar lenni, már nem az a világ van mint mikor még besorozás volt... Én mint szerződéses mentem be 3 évig, és tök sok csaj volt, ugy hogy ha ez minden vágyad, menj el a legközelebbi toborzó irodába, és hajrá!
itt egy kis segitség is! ( [link]
kicsit lejjebb görgetsz és ott a kiadvány letöltése.. mindent le ír amire kíváncsi vagy
25/F
Sziaa:)
Nekem két ismerősöm is katona akar lenni, aki lány. Az egyik nagyon komolyan azt gondolja, a másik meg csak nem tudja igazán. De ha neked ez tetszik, akkor csináld!:) Szóval, nem csak te vagy így egyedül :)
Semmi gond, csináld.
Én csak a nők harcoló alakulatokban való részvételét ellenzem, mert egy nő fizikai állóképessége mindig messze egy jó kondiban lévő férfié alatt van.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a nők alacsonyabb rendűek lenének a férfiaknál, csak fizikálisan túl gyngék a fiúkhoz képest.
Gondoljatok csak bele, egy 50 kilós nőnek közelharcot kell vívnia, mondjuk puszta kézzel, vagy gyalogsági ásóval egy 100 kilós fickó ellen, mi lenne a végkifejlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!