Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményetek arról, ha...

Barbixo kérdése:

Mi a véleményetek arról, ha egy lány katona akar lenni?

Figyelt kérdés
Jelenleg ápolónőnek tanulok. Szeretnék ezután a katonasághoz kerülni, de mindenki az ötletem ellen van.. Miért is ne lehetne/legyen egy nő katona?

2014. febr. 9. 08:39
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
90%
Szerintem tök jó ötlet, és nekem nem 1x fordult meg a fejemben..sőt. Én jelenleg rendészetet tanulok. 16/L
2014. febr. 9. 08:50
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Nekem van ilyen ismerősöm. Százados.
2014. febr. 9. 08:54
 3/22 anonim válasza:
91%

Mostanában egyáltalán nem gáz ha egy lány katona akar lenni, már nem az a világ van mint mikor még besorozás volt... Én mint szerződéses mentem be 3 évig, és tök sok csaj volt, ugy hogy ha ez minden vágyad, menj el a legközelebbi toborzó irodába, és hajrá!

itt egy kis segitség is! ( [link]

kicsit lejjebb görgetsz és ott a kiadvány letöltése.. mindent le ír amire kíváncsi vagy

25/F

2014. febr. 9. 09:00
 4/22 anonim válasza:
100%

Sziaa:)

Nekem két ismerősöm is katona akar lenni, aki lány. Az egyik nagyon komolyan azt gondolja, a másik meg csak nem tudja igazán. De ha neked ez tetszik, akkor csináld!:) Szóval, nem csak te vagy így egyedül :)

2014. febr. 9. 09:17
 5/22 kaszás29 válasza:
100%
Nyugodtan lehetel én a Petőfi-ben voltam és sok női katona van pláne az egézségügyben.
2014. febr. 9. 09:34
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Milyen vonzó békeidőben a katonaság...
2014. febr. 9. 09:50
 7/22 anonim válasza:
100%
a kettő együtt sem lehetetlen: a Honvád kórház, vagy mi a neve most, tudomáson szerint, ha oda bekerülsz, akkor a honvédség állományába kerülsz
2014. febr. 9. 10:15
 8/22 anonim ***** válasza:
26%
valószínűleg harcoló alakulathoz nem nagyon tudsz belépni
2014. febr. 9. 12:58
 9/22 anonim válasza:
100%
Hajrá! Valósítsd meg az én álmaimat is! :)
2014. febr. 9. 13:35
 10/22 kürasszír ***** válasza:
61%

Semmi gond, csináld.

Én csak a nők harcoló alakulatokban való részvételét ellenzem, mert egy nő fizikai állóképessége mindig messze egy jó kondiban lévő férfié alatt van.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a nők alacsonyabb rendűek lenének a férfiaknál, csak fizikálisan túl gyngék a fiúkhoz képest.

Gondoljatok csak bele, egy 50 kilós nőnek közelharcot kell vívnia, mondjuk puszta kézzel, vagy gyalogsági ásóval egy 100 kilós fickó ellen, mi lenne a végkifejlet?

2014. febr. 10. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!