Aki tartalékosnak akar beállni, annak könnyebb teszten kell átmennie, mint aki szerződéses katona akar lenni?
Figyelt kérdés
Majd be akarok állni katonának (még sok időm van), és nem tudom, hogy először jobb lenne tartalékosnak jelentkezni, és majd utána átmenni szerződésesnek, vagy egyből mennyek rendesen katonának (szerződésesnek).
Ti mit javasoltok?
2013. okt. 19. 17:16
1/4 anonim válasza:
hogy érted azt, hogy sok időd van? :)
2/4 anonim válasza:
1999-ben született, tehát 14 éves kisgyerek, aki azt hiszi, hogy katonának lenni menő dolog.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kisgyerek, és nem azért akarok menni katonának, mert szerintem menő dolog, hanem kötelességemnek érzem. Az üknagyapám harcolt a WWI-ben, a dédnagyapám a WWII-ben, a nyagyapám is volt katona, az apám pedig csak lett volna, szóval kötelességemnek érzem, hogy menjek katonának. Miután letettem az érettségit, egyből jelentkezni fogok a honvédséghez, s lehúzok ott néhány évet. Azért tettem fel ezt a kérdést, hogy hogyan lenne jobb majd jelentkezni.
2013. okt. 20. 16:53
4/4 anonim válasza:
WWI...World War I?
Inkább VH1 ...Viláh háború 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!