Erről mi a véleményetek kb nekünk is 10 gripen ha van és az is más légteret véd?
"Hiba: 404
Sajnáljuk!
Az Ön által keresett tartalom nem áll rendelkezésre."
Nem tudom amúgy ezzel most mi a gond. Úgy mondod, mintha háborús helyzet lenne Közép-Európában. Koper Gripennel max 15 perc Kecskemétről, legalább lesz lehetősége a pilótáinknak 6 percnél tovább repülni egy irányban... :)
Van 14 gripenünk és a légtérvédelmét most már szlovéniában is ellátjuk ennyi, ezért komoly pénzeket kapunk.
nem olyan nagy ország Szlovénia, hogy ne tudnánk ellátni az ő védelmüket is.
Ha cinkikus akarok lenni, akkor ennek az az értelme, hogy egy ellenséges repülőgépet amely az Adria irányából támad, már szlovéniában megtudunk állítani.
amúgy nem vagyok tisztában a részletekkel, de gondolom a légierő nem ingyen végzi ezt. hameg mégis, hát legalább jó haverságban leszünk a szlovénekkel.
https://www.youtube.com/watch?v=WqdmBhXQPDQ
számold össze.
Baltikum légtérvédelmébe csak 2015 után tudunk becsatlakozni.
"hát azért ez elég szómórú hogy 10 vadászgép van az országnak és az is más légteret véd"
Szerintem sokkal szomorúbb lenne 100 vadászgép, ami nem csinál semmit, csak öntjük bele a pénzt értelmetlenül. Így legalább van valami értelme, valami megtérül belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!