Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha összeállnának a skinheadek,...

Ha összeállnának a skinheadek, betyársereg, nácik és egyéb szimpatizánsok akkor lehetne Magyarországon puccsot csinálni?

Figyelt kérdés
Ha ezek a szervezetek/mozgalmak összeállnának akkor fegyverek segítségével lehetséges lenne egy puccs?

2013. dec. 21. 15:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Horthy abban reménykedett, hogy ha nem deportálja a zsidókat és nem bánik velük kegyetlenül, akkor egy esetleges szovjet megszállás után, enyhébb büntetést kap

nem volt hülye, tudta, hogy a szövetségeseknek nagyon piszkálja a csőrét az, ahogyan a nácik a zsidókkal bánnak

Hitlernek nem is tetszett Horthy zsidóbarát politikája és ezt személyesen a szemére is vetette

de attól Horthy még antiszemita volt, amit - mégegyszer leírom - nem is tagadott soha

tudod kedves 70%-os nem csak az lehet antiszemita, aki haláltáborba küldi a zsidókat, de ezt felfogni is ész kell

amúgy meg ha nem félt volna a közelgő vörös hadseregtől, akkor simán írtotta volna a zsidókat

hidegvérrel nyiratott ki rengeteg baloldalit, a zsidókat sem sajnálta volna

annyira jó ember nem volt, nem kell tévhitekben élni

2013. dec. 23. 12:45
 22/48 anonim ***** válasza:
Horthy nem volt antiszemita és nem ismerte be, mert nem volt mit beismernie. Egy embert se végeztetett ki, se komcsit, se zsidót. Ti hülye barmok vagytok, aki a kommunista idióták történelem könyveiből beszéltek. Én tanultam Horthyról, tanulmányoztam életét, úgyhogy ne poffázzatok ti sz@rháziak!Rákosi meg kádár elvtársatok semmit se tett a hazáért csak a sok hitelt vette fel, amit msot is fizetünk vissza. Inkább tanuljatok, oszt takarodjatk vissza ált, sikola 7-8. osztálba vagy gimnázium 4.-be és rájösztök, hogy milyen ember volt Horthy.A 20 éves kormányzósága alatt megduplázódott az iskolák, kórházak száma, és így az orvosok száma, akiknek 55%-a zsidó volt, ennyit az antiszemitizmusról. Rákosi meg kádár összetákolt egy kis ócska kórházat és már egyből a dicső vörös népeket kellett éltetni.
2013. dec. 23. 13:05
 23/48 anonim ***** válasza:

70%-os, te egy igazi retardált vagy

szó se volt a kommunistákról, mégis idekeverted

annyi eszed van, mint egy marék degenerált lepkének

nem tudom mit tanulmányozgattál Horthyról, de történelem órákra nem jártál be az tuti

a fehér terror mondd neked valamit?

nem, nem Hitler katonái kergettek Afrikában négereket, mert szemét rasszisták

az általad dicsőített Horthy rendezte meg azok ellen a magyarok ellen, akik esetleg nem értenének egyet az ő rendszerével

na meg persze a baloldaliak ellen, de kaptak a zsidók is belőle rendesen

te tényleg nem jártál be történelem órákra vagy csak a világmegváltásról filozófálgattál akkor is?

az olyan embert ne nevezd hazfinak, aki a saját honfitársait meggyilkoltatja, csak mert nem az ő nézeteit vallja

egy fokkal sem volt jobb Horthy mint Rákosi, Kádár pedig még egyenesen jobb volt nála és képzeld nem vagyok kommunista

én sem fasisztázlak le pedig elég erős a gyanyúm, hogy az vagy

2013. dec. 23. 13:18
 24/48 anonim ***** válasza:

A fehér terror akkor volt, amikor Horthyt még alighogy csak pár hónapja megválasztották kormányzónak, meg előtte 1919-1920-ban.Akkor még Prónay, meg Gömbös Gyulának volt nagyobb hatalma, te idióta!Előszőr, azt hitték, hhogy Horthy jobboldali és egy delegáció ment hozzá az lőbb említett személyekkel. Ott akkor már csalódtak Horthyban, hogy nincsennek szélsőjobb nézetei. Nem véletlenül állt inkább Bethlen és Teleki mellett, akik mérsékeltebb polizikát folytattak.

Ha már rákosi, akkor nem tudom ki végeztetett ki több ezer embert. Hát ő és a kedves utóda kádár. 1956-ban is több ezer embert börötnbe vetettek és kivégeztettek, ezért nem is volt népszerű. Ezért volt az, hogy adott földet mindenkinek és beszünette a kollektivizálást, és így jobb színben tüntette fel magát. A ruszkikat is azért hívta vissza, hogy megszilárdítsa a hatalmát, holott az antikommunista nép mellett állt először.

Persze fogjuk Horthyra, hogy Afrokáéban négereket gyilkolászott passzióból. Totál hülye vagy. Google a barátod, találsz Horthyról sok mindent, de hogy zsidókat és magyarokat gyilkoltasson olyat biztos nem.

2013. dec. 23. 13:37
 25/48 anonim ***** válasza:
Ja,és nem vagyok fasiszta, se náci, mert azok is olyan gyökerek, mint a komcsik és olyan tudatlanok is, mint pl te. Én horthysta vagyok.
2013. dec. 23. 13:41
 26/48 anonim ***** válasza:
2013. dec. 23. 13:48
 27/48 anonim ***** válasza:

te agyamosott "Horthysta"

a történelemnek csak azt a részét érted meg, amit meg akarsz

nehogy már beállítsd itt, hogy Horthy egy rendes, tisztességes ember, aki soha sem tudott volna ártani a légynek sem

hatalmon volt és a tudta nélkül gyilkoltak le sokszáz baloldalit és zsidót? ezt is csak az ilyen elvakult jobboldaliak hiszik el mint te

aztán amikor vége lett a terrornak, akkor miért mentette fel a gyilkosságok elkövetőit a felelősségre vonás alól? na ezt válaszold meg te agyhalott

segítek

azért mert egy radikális bunkó volt, aki ugyanazt akarta mint Hitler csak nem a náci Németország mintájára

2013. dec. 23. 14:04
 28/48 anonim ***** válasza:
Halgasd meg, amit belinkeltem, és nem leszel idióta. A Horthy-korszakban volt a legjobb az embereknek. Mikor ért egy forint is anyyit, mint egy dollár? Semmikor!Mikor gyártottak Magyarországon tankot, páncélost? A Horthy-korszakban!
2013. dec. 23. 14:09
 29/48 anonim ***** válasza:

ezt is bebuktad mert a Kádár rendszerben jobban éltek az emberek pl. (az egy más dolog, hogy sorra vették fel a hitelt, de itt most a népjólétről van szó)

amúgy még nem válaszoltad meg amit kérdeztem

2013. dec. 23. 14:13
 30/48 anonim ***** válasza:
0%

neked az a jólét része, hogy tankot gyártanak? gratulálok, nagyon érett lehetsz...

ez is azt mutatja amúgy, hogy fegyverkezett, szóval nagyon békés tervei voltak a jövőre nézve

2013. dec. 23. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!