Katonai alkalmaságirol lene egy két kérdésem?
Figyelt kérdés
aszt szeretném meg tudni hogy ha nekem van egy minimális gerinc ferdűlésem meg egy kis lúdtalpam akkor még van esélyem be jutni a katonasághoz? meg az alkalmassági teszten nézik a gerinferdülést? ha nézik akkor kb menyi lehet az embernek a minimális amire még aszt mongyák hogy terhelhető mert gondolom hogy nem csak én leszek ot az egyetlen gerincferdűléses ember? a másik meg még az hogy ez a ferdűlés kizáro ok?2013. dec. 18. 11:31
1/11 A kérdező kommentje:
lövésznek gondoltam hogy annak jelentkezem ha ez számit
2013. dec. 18. 11:33
3/11 A kérdező kommentje:
mi nincs
2013. dec. 18. 11:40
4/11 anonim válasza:
Gerincferdülés meg lúdtalp alapból kizáró ok volt még sorkatonaságnál is, most meg pláne.
5/11 anonim válasza:
Nekem műtétem volt, eltávolították a lépem.
Erre azt mondták hogyha nem akadájoz semmiben akkor persze, lehetek katona. Szerintem ha a gericferdülés nem akadájoz téged akkor lehetsz
6/11 A kérdező kommentje:
hát engem nem akadályoz nem fáj se a hátam nem zsibad seholse emelni tudok ha emelek akor se fáj
2013. dec. 18. 11:55
7/11 TheSiTuAtIoN1 válasza:
Nekem minimális gerincsérülésem van, meg van ludtalpam is
Mégis felvettek..
9/11 anonim válasza:
Felvesznek, lehetsz tüzér, de azt tudnod kell, hogy Pécsen van tüzérség.Alkalmasságin megkrdezi a sebész, hogy van-e lúdtalpad, ha van, akkor hordanod kell talpbetéte és ennyi. Gerincferdüléssel csak az ejtőernyősöket vizsgálják, úgyhogy az nem lehetsz.
10/11 anonim válasza:
Előző vagyok, lövész lehetsz. Valamiért tüzért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!