Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonai alkalmaságirol lene...

Katonai alkalmaságirol lene egy két kérdésem?

Figyelt kérdés
aszt szeretném meg tudni hogy ha nekem van egy minimális gerinc ferdűlésem meg egy kis lúdtalpam akkor még van esélyem be jutni a katonasághoz? meg az alkalmassági teszten nézik a gerinferdülést? ha nézik akkor kb menyi lehet az embernek a minimális amire még aszt mongyák hogy terhelhető mert gondolom hogy nem csak én leszek ot az egyetlen gerincferdűléses ember? a másik meg még az hogy ez a ferdűlés kizáro ok?
2013. dec. 18. 11:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
lövésznek gondoltam hogy annak jelentkezem ha ez számit
2013. dec. 18. 11:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs.
2013. dec. 18. 11:38
 3/11 A kérdező kommentje:
mi nincs
2013. dec. 18. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Gerincferdülés meg lúdtalp alapból kizáró ok volt még sorkatonaságnál is, most meg pláne.
2013. dec. 18. 11:45
 5/11 anonim válasza:

Nekem műtétem volt, eltávolították a lépem.

Erre azt mondták hogyha nem akadájoz semmiben akkor persze, lehetek katona. Szerintem ha a gericferdülés nem akadájoz téged akkor lehetsz

2013. dec. 18. 11:45
 6/11 A kérdező kommentje:
hát engem nem akadályoz nem fáj se a hátam nem zsibad seholse emelni tudok ha emelek akor se fáj
2013. dec. 18. 11:55
 7/11 TheSiTuAtIoN1 válasza:

Nekem minimális gerincsérülésem van, meg van ludtalpam is

Mégis felvettek..

2013. dec. 18. 12:05
 8/11 TheSiTuAtIoN1 válasza:
*gerincferdülesem
2013. dec. 18. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Felvesznek, lehetsz tüzér, de azt tudnod kell, hogy Pécsen van tüzérség.Alkalmasságin megkrdezi a sebész, hogy van-e lúdtalpad, ha van, akkor hordanod kell talpbetéte és ennyi. Gerincferdüléssel csak az ejtőernyősöket vizsgálják, úgyhogy az nem lehetsz.
2013. dec. 18. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, lövész lehetsz. Valamiért tüzért írtam.
2013. dec. 18. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!