Miért nem tud Erdély újra Magyarország lenni?
Szerintem nem lenne ez jó senkinek. Hagyni kellene őket békességben élni.
Ha segíteni akarsz rajtuk menj el nyaralni minden éven, abból lesz legalább pénzük.
Vagy mit akarsz, háborúzni érte? Haljon meg sok ezer ember azért, hogy egy szétlőtt területet ne a román hülye politikusok, hanem a magyar hülye politikusok tartsanak a befolyásuk alatt?
Szerintem a megoldás az eu. Szabadon jönnek mennek amikor akarnak, meg mi is ugyanígy.
És még a kettős állampolgárságokkal sem értek egyet. Szavazzon csak mindenki ott ahol adózik. Ne döntsék már el egy másik országban élők, hogy az én rengeteg adómat itt mire költsék.
Mert már Magyarország sem magyar ország.
Ha nem érted, gondolkozz el rajta, hogy pl. karácsony előtt miért tilos kereszteket állítani Budapesten, ellenben a zsidók által felállított menórákat miért őrzik éjjel-nappal rendőrök.
Miért ne? Elvégre egy keresztény országban élünk és mint olyan jogunk lenne ezt ilyen módon is kifejezni.
Persze ha ezt a fidesz találta volna ki akkor már minden sarkon keresztek állnának.
Most indítsunk érte háborút? Románia biztos csak úgy vissza fogja adni, hogy "Jajj nekünk úgysem kell! Úgyis úgy szeretünk titeket, hogy ajándékba odaadjuk nektek, mert olyan cukkerek vagytok, ti magyarok! :DDDD lávcsi-copccsi meg minden"
Amúgy meg a F i d e s z már elintézte, hogy más országban élő magyarok, akik nem élnek és soha nem is éltek és egy másik ország állampolgárai(még ha már el is intézték, hogy kettős állampolgárok legyenek, és akkor sem költöznek Mo-ra), nálunk Mo-n szavazhassanak. Persze sem akkor, sem pedig utána nem lesz rájuk semmilyen hatással(és valszeg nem is érdekli majd őket), hogy egy másik országban melyik párt lesz hatalmon és milyen törvényeket fognak bevezetni stb....
Tehát ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!