Ma hallottam, hogy 2014-től újra lesz sorkatonaság. Mennyire lehet ennek valóság alapja? Hogyan lehet megúszni?
Kicsit félek a választól, hogy tényleg igaz, bár én nem tartom valószínűnek.
Igaz, hogy sok kis páwa swag troll nokedlire ráférne egy kis nevelés, de ettől függetlenül remélem, hogy kamu az egész.
A másik a megúszás. Hallottam, hogy akinek gyereke van azt nem viszik el, de ez nem jó megoldás nekem.
Alapvetően pacifista vagyok. Nagyon is. A wiki-n olvastam, hogy valamilyen törvény szerint lelkiismereti okokra hivatkozva el lehet kerülni hogy elvigyenek. Erről valaki valami információval rendelkezik?
"A wiki-n olvastam, hogy valamilyen törvény szerint lelkiismereti okokra hivatkozva el lehet kerülni hogy elvigyenek."
Vagy szarul van a wikin leírva, vagy csak te nem tudsz olvasni, de csak a fegyveres szolgálatra vonatkozik. Lelkiismereti okok ide vagy oda, attól még simán elvisznek.
"igen, azt tudom, hogy egy pszichológiai szűrésen nem mennék át"
Megnyugtatlak hadiállapotban senki sem szűr pszichológiailag,de ha mégis azon mindenki átmegy.
"Mitől fostok? Hogy nem úgy szólnak hozzátok a kiképzők, ahogy a kis lelketek megszokta? Kicsit kilendítenének abból a szatyor-világból, amiben egy-két fiatal suttyó él. Én túléltem, visszaemlékezve életem legjobb időszaka volt. Igaz, hogy nem sorkatona voltam, de a kiképzés ugyanaz :)"
Te azt feltételezed, hogy ezek a kölkök is túlélnék?
Aki ezt elhiszi az menjen is csak nyugodtan katonáskodni XD sok idióta marha ebben az országban semmi szukség nincs rá ENNYI kész. Aki menni akar HAJRÁ egy újabb remény mint a rendőrség arra ,hogy elkerülje az ember a munkanélküliséget.
Ha mégis lenne én LEszarom jó a fizikumom bírom a strapát 12órás kemény melókat továbbá fegyveres vizsgám van küzdő sporban is járatos vagyok szóval ha menni kell akkor menni kell :D Majd lesz ott becsicskitás XD a sok kis páwa köcsög lesz bent az biztos XD
Valahol azt írják lesz valahol meg nem.
Spec. én sem örülnék ha lenne bár rám nem vonatkozik (17/l) de vannak olyan ismerőseim és a barátom is olyan aki lelkileg tuti megváltozna egy sorkatonaság alatt...kérdéses mennyire érdekli az országot ,hogy mi lesz velük később. AKi meg nagy fasza gyereknek tartja magát az meg ne jártassa a száját, hogy jaj a mai páwák.. akkor nyugodtan menj majd el 1-2 évre és csináld végig a kiképzést szíved joga de aki meg nem akar menni azt meg nem kell gyalázni...Ostobaságnak tartom ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!