1/8 A kérdező kommentje:
"A sorkatonaság megszüntetésével, egyidejűleg megszűnt a fegyelem is a fiatal társadalomban, ezt az új fegyelmet kívánkozik visszahozni a jelenlegi kormány, pontosabban hozza vissza, mert most már egészen biztos hogy sorkatonaság lesz 2014. január 1. dátummal.”Adta hírül Kovács István a Magyar Honvédség vezérőrnagya.A sorkatonaság vissza hozataláért tett lépések már évekre nyúlnak vissza, sokat dolgoztunk azon, hogy újra behozzuk ezt a köztudatba, demográfiai adatokkal támasztottuk alá, hogy a magyar ifjak sokkal rosszabb és minőségtelen életminőséget produkáltak a sorkatonaság megszüntetése utáni években, mint előtte.Egyértelmű erre szükség van, sem a fegyelem, sem az élet iránti tisztelet nincs meg a fiatalokban, a visszaszoritások érdekében megfelelő lépés lesz ez. Régebben az ifjak minden helyről összevergődve tették a dolgokat a sorkatonaság ideje alatt, most ez szabályozva lesz, és tanulmányi eredmény által fogják az ifjakat szeparálni."
2013. nov. 28. 18:15
2/8 anonim válasza:
Ez bizony igaz!
Ha egy weboldal rossz átirányításba kerül, akkor 503-as hibajelentést kapsz.
Mit szólsz hozzá?
3/8 anonim válasza:
De jó is lenne, ha a sok cigányt besoroznák! Megtámadnánk Romániát, és ha nyerünk miénk Erdély, ha veszítünk miénk Magyarország.
5/8 anonim válasza:
Úgy kezdődik a címe, hogy "mosoly". Szerinted mennyi lehet az igazságtartalma?
6/8 anonim válasza:
az persze sorkatonaság az kell
utolsó szériás sorkatona voltam nem csináltam 2 hónapon át mást mint 4 darab pentium mmx re xpt telepítettem ha kész voltam format és kezdtem előröl ezt napi 8 órába mivel a laktanya a szülővárosomba volt estére hazamehettem reggel meg megint hónom alá vettem a 4 telepítő lemezt és hajrá
ettől nő a fegyelem
7/8 birojanos68 válasza:
Én másfél évet voltam katona az első 9hónapot az ellenségemnek sem kívánom olyan rossz volt.De szerintem 4-5 hónap a mai fiatalokra is ráférne.
8/8 anonim válasza:
NEM IGAZ a történet (pedig jó is lett volna)
Eredetileg innen származik a cikk:
Itt írják, hogy a cikkek KITALÁCIÓK!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!