Szerintetek nem lenne jobb, ha visszahoznák a kötelező sorkatonaságot?
Úgy értem, hogy akkor talán nem lenne ennyi zabigyerek, meg némi fegyelmet tanulna a fiatalság.
Ui.: Én a lányokat is kötelezném valami hasonlóra.
Üdv: egy lány
13as, régen is se ggbe rakták a kecskét
Arisztotelész arról panaszkodott milyen neveletlenek es tiszteletlenek a fiatalok
nem az 50es években kezdődött, előtte is volt élet és civilizáció a földön, max te vagy annyira korlátolt hogy ez magadtól eszedbe se jut
ja és mennyi vagy kérdező? 14-15? mert kb a ti korosztályotokat izgatja az, hogy a "kis hülye 12 évesek" próbálnak titeket majmolni
mert jobb ha tudod, ti vagytok a példa nem a média
"# 9: Túl sok filmet nézel. Kérdezd meg az idősebbeket, hogy itthon milyen volt a sereg. "
Felemelő érzés volt és rendkívül sok hasznos dolgot tanult az ember.
" Ki állította hogy jó a katonaság?"
Mindenki akinek az IQja negyven fölött van.
@01:08: Hát te sem ebben a világban élsz...
Garantálom neked, hogy az értelmes emberek pont, hogy azt állítják, hogy hülyeség.
"Garantálom neked, hogy az értelmes emberek pont, hogy azt állítják, hogy hülyeség."
Akkor mitől lennének értelmesek?
Nem kedvelem a kommunista eszméket, egyetlen szenvedélyem a futás, szóval rólam biztos nem vesznek példát a mai fiatalok :D
Sajnos, az ifjak nagy hányada nem felel meg a, hogy is fogalmazzunk? Kívánt normáknak? Ez alatt azt értem, hogy nem drog túladagolásban hal meg, nem minden napját a pad alatt tölti a hányásában, szorult bele némi tisztelet és van tartása. Lehet ezzel is vitatkozni, de én ezt hiányolom elsősorban. Lehet, hogy ezek hiányának oka a szülőkben keresendő, de az összes szülőt csak nem lehet összecsődíteni, hogy na, fiam, így kellene nevelni a porontyot. Ezért gondoltam arra, hogy egy mindent átfogó nevelési módszer kellene s a legkézenfekvőbb ötletként a katonásdi jutott eszembe. Ezzel is lehet vitatkozni.
Pacsi
"mindent átfogó nevelési módszer kellene"
De (mint már mondtam ezerszer), nem a katonásdinak a dolga a nevelés, hanem a szülőnek.
Aki nem neveli meg a gyerekét időben, azon már senki nem fog tudni segíteni, maximum csak még inkább rontani fog rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!