Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek, ha most hadat...

Szerintetek, ha most hadat üzennénk a Fülöp-szigeteknek azzal mennyire járnánk jól?

Figyelt kérdés
Ugye most nagyon lefoglalja őket, hogy az egész helyet romba döntötte a vihar és sokan meg is haltak. Mennyire tudnánk oda juttatni a katonákat? Mennyi ellenállásra lehet számítani? És mit szólna mindehhez a nemzetközi közösség, hogy egy humanitárius katasztrófa súlytotta országot elfoglalunk katonai eszközökkel? Egyáltalán kivitelezhető lenne ez az ötlet? Megadnák magukat?

2013. nov. 18. 23:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
30%

Azért, mert mint írtam is ez a kérdés egy vicc. Kár érte az 10+ válasz is amit kapott. De attól még, hogy számomra a vicc kategóriába tartozik nem hülyézem le a kérdezőt mert nincs jogom hozzá. Majd a moderátor megállapítja ha olyan a kérdés, mivel még itt van és az oldal neve is gyakorikerdesek addig bármilyen kérdést feltehet.

De válaszolok akkor :

Nem járnánk jól, mert a fél világ rajtunk röhögne és sírna.

Lefoglalja igen.

Tekintettel arra, hogy lassan a mentő-, rendőrautóba se lesz benzin elég nehezen, főleg, hogy még az utat is ki kéne bírnia a repülőknek odáig bár lehet a wizz air meg a ryanair adna kedvezményt, egy útra, csak oda...

Ellenállásra az a pár 10 ezer éhező is megteszi mert azok visszaverik az erőket amik eljutnak oda (bár ha viszünk rizst...)

Kiröhögnének minket , majd Obama válságtanácskozást hívna össze a Fehér Ház védett szobájába, hogy milyen szankciókkal sújtson minket illetve oda vezényelje-e az egyik repülőgép-anyahajójukat (a költségeket mi állnánk).

A nemzetközi közösség is kiröhögne minket.

Nem lenne kivitelezhető.

Ha elég rizst viszünk én bízom benne.

2013. nov. 20. 18:54
 22/24 doboszoli ***** válasza:
100%
52%-os, Te most leírtad egy fél oldalban, amit én/mi egy mondatban...))
2013. nov. 21. 17:43
 23/24 mustafa33 ***** válasza:
74%

Hát ha esti mese hiányzik...

Az El AL légitársaság odaszállítaná szívesen jó pénzért az egész hadsereget és a mozgósítottakat és ott hagyná. És haza menne üresen azonnal. Ők járnának jól. ☺

2013. nov. 22. 02:57
 24/24 A kérdező kommentje:
Nagyjából fele arányban hasznos válaszokat kaptam. Nekik köszönöm.
2013. nov. 22. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!