Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek, ha most hadat...

Szerintetek, ha most hadat üzennénk a Fülöp-szigeteknek azzal mennyire járnánk jól?

Figyelt kérdés
Ugye most nagyon lefoglalja őket, hogy az egész helyet romba döntötte a vihar és sokan meg is haltak. Mennyire tudnánk oda juttatni a katonákat? Mennyi ellenállásra lehet számítani? És mit szólna mindehhez a nemzetközi közösség, hogy egy humanitárius katasztrófa súlytotta országot elfoglalunk katonai eszközökkel? Egyáltalán kivitelezhető lenne ez az ötlet? Megadnák magukat?

2013. nov. 18. 23:28
1 2 3
 11/24 doboszoli ***** válasza:
81%
A dühöngőben engedik internetezni az ápoltakat?))
2013. nov. 19. 06:28
 12/24 anonim ***** válasza:
20%
Most tényleg a kérdésre válaszolva én úgy gondolom hogy ha megnézed a Fülöp-szigetek haderejét rá jössz arra hogy ha Fülöp-szigeteken még 5 ilyen tajfun söpört volna végig akkor sem lenne esélye a 3000 kártyásunknak.Meg ha ők elmennének kitakarítaná a laktanyát?Ha mégis hadatüzennénk és nem tudnának lebeszélni róla a többiek bedöntik a forintot és lecsatolnak még egy pár területet az országból.
2013. nov. 19. 08:08
 13/24 anonim ***** válasza:
46%

Nézzük sorba:

1. A Fülöp szigeteknek vagy 2-3x akkora haderőt tart fent mint Magyarország.

2. Mivel is támadnánk? Se hadiflottánk, se repülőink nincsenek amik elrepülnének addig. A logisztika, és a csapatok utánpótlása még az USA-nak sem kis gondot okozott a Közel Keleten.

3. Mégis mi a búbánatos f..szomnak foglalnánk el egy országot a világ másik végén, ráadásul olyat ami épp romokban van?

Azt hogy a "nemzetközi közösség" mit szólna inkább nem is fűzök semmit.

2013. nov. 19. 13:46
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Akik támadják a kérdezőt és idiótázzák, azok nézzenek magukba.

Eszébe jutott egy ilyen kérdés, és feltette. Erre van ez az oldal.

Az ezotériában százszor idiótább kérdések vannak.

És a kérdés nem az volt, hogy milyen haderőnk van, hanem feltételezhetően úgy gondolta, hogy ha lenne megfelelő haderőnk.

Na mindegy.

A lényeg, ahogy írták nagyobb hadseregük lehet, mint nekünk, ráadásul ott van a déli fekvésű Mindanao-sziget, ahol mindenféle terroristás arcok vannak, akik sokkal kevesebbért is öldöklik az arrajárókat, úgyhogy ha egy ilyet bepróbálnánk, lenne ám nemulass.

Nemrég voltam ott, gyönyörű helye egyébként, és az emberek is barátságosak voltak, de az egyik hotel lakót megtámadták éjszaka és a hotelig futott megijedve.

2013. nov. 19. 16:39
 15/24 doboszoli ***** válasza:
100%
Értem én, hogy kérdés, de a Kérdező mire kíváncsi?
2013. nov. 19. 17:21
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
A kérdőjeles részeket értelmezd :D
2013. nov. 19. 17:26
 17/24 Salamon Bálint ***** válasza:
64%
Kérdező: Tejbepapi az asztalon, aztán irány az ágy!
2013. nov. 19. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
34%

Amúgy csak én utálom itt az oldalon az olyan tahó válaszolókat akiknek az a legjobb válaszuk, hogy idióta meg primitív stb. hülye gyerek vagy?

Szerintem nem kell válaszolni, ha csak ennyi telik az illetőtől (bugyuta, paraszt válaszoló hozzád beszélek -akinek nem inge nem veszi magára-). Attól függetlenül, hogy a kérdés milyen nem a te reszortod eldönteni, te csak válaszolsz és arra sem kötelez senki! De arra végképp nem , hogy ilyen stílusban szólj máshoz! Szerintem itt a válaszolók többsége igazán bunkó, és paraszt. Ennek a kérdésnek kb annyi a haszna mint a szerelem-szex témakörben, az, hogy terhes vagyok-e ha a barátomnak megfogtam az alsógatyáját és utána véletlen hozzáértem a nunimhoz. És azokhoz a hozzászólásokhoz nem jön ennyi bunkó megjegyzés mint ehhez sőt talán ha jön az ilyen kérdésre 1 válasz akkor is örülhet. DE ITT? kap 12 választ, hogy mekkora hülye meg degenerált. Mi jogon mondod ezt bárkiről?

Elméleti síkon felvezetett kérdés több 1000 van. Ennyi erővel miért nem hülyézitek le azt, aki megkérdezni, hogy a II.vh-t megnyerték volna a németek ha nem tudom milyen tankból lett volna több és Sztálint megmérgezték volna 1942 vége felé?

Többek között ezért se nézem semmibe az ilyen féreg válaszolókat mint itt egyesek, mert ha nem bír érdemben hozzászólni egy kérdéshez akkor ne tegyél hozzá semmit!!!

2013. nov. 19. 20:11
 19/24 Salamon Bálint ***** válasza:
33%
#18: te hülye vagy
2013. nov. 19. 22:51
 20/24 doboszoli ***** válasza:
100%

Tegnap 20:11

Nagyon szépen beszéltél, elismerésem!

De nem láttam a "védett" kérdésre adott értelmes, és megértő válaszodat. Miért????

2013. nov. 20. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!