Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Spártaiak, valóban olyan...

A Spártaiak, valóban olyan kinézetük volt, mint a mai szolis melegeknek?

Figyelt kérdés

Ugye sok poén szól erről, de valóban elgondolkodtam és figyeld csak !...

-Egész életükben edzettek a katonák spártában, azaz izmosak voltak, pont mint a 300 c. filmben

-Egész nap kint gyakoroltak a napon, azaz lebarnultak, pont mint szolárium után.

-Igaz, hogy mivel gyakorlatilag nővel alig érintkeztek, mert csak együtt edzettek, így még az utolsó szó is lehet igaz.

de valóban ilyetén festett anno egy Spártai : [link] Összehasonlítás képpen egy szolis meleg [link]

2013. nov. 17. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az izmosság és a barnaság stimmelhet, de ruhájukat tekintve pl nagyon nem. És szép ápolt hajuk/szakálluk meg borotvált mellkasuk sem volt. És valószínűleg a testük és az arcuk tele volt sebekkel, hólyagokkal.

Szóval úgy nézhettek ki, mint egy ápolatlan szolis meleg páncélban:)

2013. nov. 17. 18:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"mint egy ápolatlan szolis meleg páncélban:)"

- ez jó:)))))

a szerencsétlen bulvárfilmek kiagyalói ilyen "mai szolis melegek" - nem hiszem, hogy a valósághoz sok köze lenne

2013. nov. 17. 18:22
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg pont olyanok voltak, mint Son Goku szakállal.
2013. nov. 17. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ha kiderült volna hogy valaki meleg a csapatban igen csak meglátogatták volna a többiek vele azt a bizonyos hegyet.
2013. nov. 17. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
#4: az megvan, hogy az ogorog kulturaban a ferfiak kozotti szerelmet tartottak a legmagasabb, mig a nok kozottit a legalacsonyabb rendunek...?
2013. nov. 17. 19:00
 6/12 A kérdező kommentje:

Én arra céloztam, hogy "munka" közben buzultak el. Vizilabdázóknál figyelni meg ezt, hogy meztelen férfi felsőtestet látnak egész életükben és a nemi vágyakat nem tudják nőkön niéln, mert ott nincsenek asszonyok, ergó a fellelhető alapanyagon elégülnek ki.

egyébként az antikkorban valóban a tökéletes edzett, erős férfi test volt az idea és a férfi testek közötti szerelem Isteninek tartották.

2013. nov. 17. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

A nagy katonai szervezeteknél, az ókorban, illetve a középkorban mindennaposak voltak a férfi-férfi közötti kapcsolatok. Pl. a fegyverhordozók bizonyos esetekben nem csak uruk harci eszközeit ápolták hanem ... .

A görögöknél (nem csak a spártaiaknál) sem volt ez másképp. Ezeket viszont nem úgy kell felfogni mint egy valóban "meleg" kapcsolatot, inkább a mai börtön-szexhez hasonlóan. Ahol a domináns szereplő nem azért rakja s...be az alsóágyast mert szerelmes belé, hanem mert tele van a szattyánbőr. Amikor a kemény bűnöző elhagyja az állami intézetet ő sem a "köcsögje" után vágyakozik, hanem nőt akar. Spártában is vélhetően ez volt a helyzet. Amikor tele vot a t..ük. elkapták a fiatal szolgát és lerendezték, de ha haza mentek nő mellé akartak bújni. Máskülönben spárta egy generáció alatt kihalt volna.

2013. nov. 17. 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Spártában harci okokból is bátorították a férfiak egymás közti szerelmét. Úgy gondolták, hogy egy férfi nem akar szégyent vallani a szerelme előtt. Tehát ha a szerelme mellette harcol, sokkal jobban fog harcolni bizonyításvágyból.
2013. nov. 17. 19:23
 9/12 ConnectCare ***** válasza:
75%
Hogy mi van a vízilabdázóknál? :D
2013. nov. 17. 22:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Az ókorban valóban elfogadott volt a homoszexualitás, de szerintem azok a katonák jobban néztek ki a valóságban, sőt! :)

19(meleg)F

2013. nov. 18. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!