Akin használtak boxert, az hogyan gyógyúlt ki belőle?
Figyelt kérdés
Láttam utcán egy szúrós tekintetű embert mászkálni boxerrel. Most ha engem megtámadnak utcán pl hiába karatéztam egy évet ha előveszi a boxert, mit tud vele csinálni rajtam ?
akinek van tapasztalata írja meg legyen szíves, mert ezt nem tudom
2013. szept. 9. 21:22
1/9 anonim válasza:
Mit tud csinálni rajtad? Szétüti a szádat vele :D
2/9 anonim válasza:
Szétüti a szádat?Ha csak ennyi lenne...egy boxerrel az egész arcodat szétroncsolja nem csak a szádat :D
3/9 anonim válasza:
Akár a koponyádat is be tudja törni.
4/9 anonim válasza:
Egyik ismerősöm pár éve leütötték boxerrel. Csak egy ütés kellett, és ájultan esett össze, plusz a fél fogsora bánta.
6/9 anonim válasza:
Emlékszem, édesapám nem engedte, hogy boxert vegyek (szeretem ha mindig van nálam valami, amivel megvédhetem magam), mert aki nem tudja használni, ráfázhat. Könnyen eltörheted az ujjait, hogy ceruzát többet nem vesz a kezébe... De hogy erre ki tudna megtanítani? A fene se tudja, talán aikidón foglalkoznak ilyenekkel, nem tudom...
7/9 A kérdező kommentje:
Ha eltöri a újjit simán összeforr aztán írhat.
2013. szept. 19. 22:05
8/9 anonim válasza:
az a törés típusától is függ ám, törhet úgy, hogy azzal többet nem írsz.
9/9 anonim válasza:
És ha te ismered a boxert, akkor tudod, hogyan törd el úgy az ujjait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!