A jobbik elindítaná a Románia elleni inváziót, ha a szükség úgy kívánja?
Vona azt mondta:
"ha a magyar érdek csak a Romániával való konfliktus árán érvényesíthető, a konfliktust akkor is vállalni kell."
Románia nem vont vissza állampolgárságot, hisz rengeteg ROMÁN (nem erdélyi magyar,hanem tényleg román) ember igényel magyar állampolgárságot. Nincsenek Benes dekrétumok, mert nincs szükség rájuk. A románok 98%-a utálja a magyarokat,erre rásegített a "történelmük".. mármint az amit tanítottak nekik.. A szlovák súlyos helyzet, pedig a Felvidék déli részét nem nagyon érinti,kivéve Pozsony városát.. tudom voltam ott, a média fújja fel. Nem feltétlen barátkoznak egymással az emberek, csak elmennek egymás mellett szó nélkül ahogy észrevettem..
Konfliktus: Sajnos nekünk Trianon után (lehet nagymagyarozni) ami következett, az véleményem szerint megrendítette a politikai vezetőket és a lakosság nagy részét, hisz ilyen áron nem akarnak konfliktust vállalni, szerintem itt van az alapja, aztán mikor újra sikerült kiállni valamiért ugyanúgy bebuktuk, a kommunizmusról meg ne is beszéljünk. Csak nagyon kevesünkben van meg,hogy a saját hazánkért, a nemzetért, magunkért ki kell állni. Háború? Sajnos nincs mivel győzni,de sem a román sem a szlovák fél nem merne velünk kötözködni.
Nem muszáj mindent háborúval megoldani,erre van a diplomácia,de ha folyamatosan bojkottálják Magyarország érdekeit,gyűlöletet keltenek a magyarokkal szemben, ami az ÁTLAG román emberekben megvan, családok,gyerekek ordibálták bukarestben,hogy bozgori és a társai.. Ha úgy van akkor nem töketlenkedni kell, hanem pofán kell vágni őket, addig pedig edzeni rá.(A haderőreform, vízfejek kifelé, képzett emberek befelé;új,modern eszközöket nekik, tüzérséget vissza,a 6000 helyett 20000 harcoló katona kellene, és még mindig kisebb lenne a HM költségvetése ,mint most. Vannak olyan helyzetek ahol be kell avatkozni,pl polgárháború. Ha nálunk kitörne egy polgárháború biztos lehetsz benne,hogy a baráti szlovák és román "békefenntartók" megindulnának, csak nem biztos,hogy az állam ugyanakkora maradna.. extrémista? Nem, realistának hívják,mert tudom,láttam,éreztem,tapasztaltam amiről beszéltem, az ott élő emberek hozzáállása és a történelem is bebizonyította. A románok meg sokan vannak és? Nekik jóval ócskább felszereléseik vannak,mint nekünk. Annyi a baj,hogy nekünk kevés van és abból is sok kb hulladék, de ha sikerülne felszerelni az MH-t új vagy használt nyugati eszközökkel az elég ütős tudna lenni.
Aki meg kötekedne,hogy milyen drágák, nem feltétlen ugyanis rengeteg felszerelést kaptunk volna INGYEN, mint például Pzh2000,Leopard2A4,Hercules C-130,Apache..stb
Elég ütős cuccok, ingyen vagy szinte ingyen.
Van aki azt mondja,hogy az oktatásra meg az egészségügyre kéne fordítani a pénzt. Végülis akkor hamarosan valamelyik szomszéd nyelvén tanulhatnánk és az ő eü. ellátásukat fejlesztenénk.
DE A KONFLIKTUS NEM FELTÉTLEN HÁBORÚ!!!! HÁBORÚ CSAK A VÉGSŐ MEGOLDÁS LEHETNE, HÁBORÚ NEM LESZ,MERT AHHOZ KÜLÖNBÖZŐ NEMZETKÖZI JOGOKNAK KELL MEGFELELNI + A PARLAMENT FELHATALMAZÁSÁVAL LEHET CSAK HÁBORÚT INDÍTANI!!!
xd elmondom neked hogy náci németország ereje teljében
megette volna az oroszokat minden gond nélkül.
Egy az egyben bárkit lenyomtak volna, maga amaerikai tábornokok mondták a háború lezárásakor hogy egy az egyben sem az oroszoknak sem az usának deka esélye nem lett volna náci hadigépezet ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!