Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyi pénzre és milyen...

Mennyi pénzre és milyen fegyverekre lenne szükség hogyha olyan hadsereget szeretnénk felállítani ami képes magyarországot teljes mértékben megvédeni? Pl milyen tankok kellenének, és miből mennyi?

Figyelt kérdés
A jelenlegi hadsereggel ellentétben amit egy szét szteroidozott,200kilós,csúcskategóriás krumplipucolóval felszerelt romahero is megsemmisítene.
2013. szept. 5. 00:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik ország ellen. USA? Oroszok? Szomszédos országok?
2013. szept. 5. 00:51
 2/21 A kérdező kommentje:
Szomszédos országok.
2013. szept. 5. 00:54
 3/21 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzre? Az összes bank pénze, 3X.
2013. szept. 5. 06:50
 4/21 anonim ***** válasza:
Az összes szomszédos ország ellen nem lenne elég emberi erőforrás, hamar szétvernének, szóval talán valami tömegpusztító fegyver, de azt meg nem lenne józan dolog használni.
2013. szept. 5. 07:17
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Felzaklatott a pókember, Pistike? Mondtam h ne olvass éjfél után.
2013. szept. 5. 08:45
 6/21 A kérdező kommentje:

"Felzaklatott a pókember, Pistike? Mondtam h ne olvass éjfél után."

Ez tükrözi az értelmi szintedet,Jóska.

2013. szept. 5. 13:42
 7/21 anonim ***** válasza:
40%
Vagy 20000 tankra főleg T-90esekre.Bombázókra grippenekre abból is vagy 500ra mert ez a 13 vagy mennyi nem állapot.Szerintem az ak-63D az megfelel de abból s kéne vagy 8 millió.Tüzérség és minden magyar embert aki elbírja a fegyvert kivezényelni a frontvonalra!
2013. szept. 5. 15:06
 8/21 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem kéne egy csomó tank, legalább egy csiliárd. Még kéne repülő is. De nem olyan ami így lő hogy dzsi, hanem úgy hogy VÁÁÁÁÁDZSÍÍÍÍÍ! Aztán kéne még egybiliárd gépszóró. Meg kéne még....még kéne...minden kéne.

(remélem ez a válasz már jó lesz)

2013. szept. 5. 18:30
 9/21 A kérdező kommentje:
Igen ez a válasz már jó!Jelentettem moderátornak köszi szépen.Amúgy akkor is hogyha csak románia támadását kellene kivédeni?
2013. szept. 5. 20:02
 10/21 anonim ***** válasza:

A 8-as válaszon őrjöngök... :D:D:D:D:D

Vezényeljenek ki téged a frontvonalra 7-es. Te lennél az első aki megdöglik :D:D

Szerintem:

2-300 tank T-90 tökéletes

30-40 újabb fajta vadászgép

sok száz tüzérségi fegyver (valami minőségi)

sok millió gépkarabély (valami új)

és egy valag szállítójármű

Többre nem nagyon van szükség...

Csak az ilyen militarista háborúmániás vérpistikék hiszik azt minden pillanatban, hogy itt háború lesz, meg meg kell védenünk magunkat bárki ellen is. Szerintem egész nap retteg, nézi az eget, hogy mikor jönnek lebombázni minket :D

2013. szept. 5. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!