Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért tartják a vegyi fegyvert...

Miért tartják a vegyi fegyvert ennyire mumusnak?

Figyelt kérdés
Hetek óta tele az összes híradás hogy Szíriában vegyi fegyvert vetettek be. Meghalt x ember. De azt nem mondják hozzá hogy amióta elkezdődött a polgárháború 100x halt meg "hagyományos" fegyvertől!! Szerencsétlen halottnak szerintem teljesen mindegy mi végzett vele. Ti nem találjátok ismét 1 ürügynek(mint annak idején Irak) hogy az USA szétnézhessen az olajos hordók környékén?
2013. szept. 7. 20:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
42%

valamit mindig ki kell találni, hogy elkezdődjön egy háború, és a kitalálóknak pedig dőljön a pénz,

ez minden háború lényege, a pénz vagy hatalom megszerzése.

(egyes érdekek szerint)

2013. szept. 7. 20:09
 2/25 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy sokan haltak meg és önmagában már ez is rossz, de azt is érdemes figyelembe venni, hogy a vegyi fegyverek válogatás nélkül ölnek.

Azok nem tesznek különbséget a nők és gyerekek között sem, míg mondjuk a véres összecsapásokban sem szokás csak úgy kisgyerekeket ölni puskákkal.

2013. szept. 7. 20:11
 3/25 A kérdező kommentje:
A válogatás nélkülire csak azt mondanám hogy nézz végig pár híradást és látsz ott ész nélkül kaszálva lövöldözőt. Nem hinném hogy a golyózápor megkülönböztetné a gyereket,nőt,harcost. Vagy talán,ott van az öngyilkos robbantó,gyalogsági akna és egyéb szépreményű hadeszköz.
2013. szept. 7. 20:16
 4/25 anonim ***** válasza:
A vegyi fegyverek tömegpusztító fegyverek, ezért külön kategória.
2013. szept. 7. 20:21
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem csak célorientáltan pusztít. Illetve használatát követően is akár napokkal vagy hetekkel gyilkol az adott területen.
2013. szept. 7. 20:21
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
akkor ennyi erővel atommal is lehetne dobálózni szíriában nem?
2013. szept. 7. 20:22
 7/25 anonim ***** válasza:
Ja, 100x annyi ember halt meg sima fegyvertől, de csak azért, mert eddig ha jól tudom, 1x használtak vegyi fegyvert. Tudod mit tenne pár komolyabb vegyi fegyvert hordozó rakéta egy sűrűn lakott várossal? Kb úgy kaszálna mint egy atombomba. Hívják is a szegények atomjának ezért.
2013. szept. 7. 20:28
 8/25 anonim ***** válasza:
10%
A válasz egyszerű, azért mert a hírekben amikor azt mondják hogy vegyi fegyver, mindenki sokkal rosszabbra gondol, és így könnyebben befolyásolják az embereket, és igen ez is csak egy indok volt, mint 12 éve a 9/11. Nézd meg ahogy összeomlik a két ikertorony, látszik hogy nem magától dől össze hanem mesterségesen maga alá roskad(fizikailag lehetetlen hogy magától így dőljön össze) Mint ahogy most sem biztos hogy nem külső szándékból történt mindaz amit a tv ben hallunk :)
2013. szept. 7. 20:29
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"(fizikailag lehetetlen hogy magától így dőljön össze) "

Én gépészméröki szakot végeztem, tanulam sok statikát, higyj nekem lehetséges.

2013. szept. 7. 20:38
 10/25 anonim ***** válasza:
Engem inkább lőjenek agyon, mint hogy vmilyen vegyi fegyver szétmarjon
2013. szept. 7. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!