Hol tart az USA szír 'vita'? Nem nagyon néztem mostanába híradót, csak azt láttam hogy obama másokra bízta a döntést, azóta van valami uj? Mi a véleményetek erről?
Zsidó ügy is persze.nem véletlenül repked folyamatosan az izraeli légierő szíria felett,meg támadgat időnként célpontokat.Egyiptom,Szíria,Irán mind ellensége Izraelnek,akik be vannak kicsit tojva,hogy mi lesz ha összeáll a forradalom után egy iszlám blokk ellenük.Rakétáktól tartanak állítólag.Ezért is mondták,hogy nem csalódottak az USA támadásának elmaradása miatt.A másik,hogy az izraeli befektetők és bankárok befolyása az USA-ban rendkívüli mértékű,így nyomást is gyakorolhatnak az USA-ra,érdekeik szerint.Ennyiben Izraeli ügy is ez az egész.Másrészt az USA-nak bázis kell Irán hátában egy későbbi Irán elleni támadáshoz,stabil bábkormány kell akik biztosítják az olcsó olaj szabad áramlását.Ezen kívül teljesen kiszoríthatnák a térdégből Oroszországot,akiknek már csak Tarsusban van bázisuk,igaz erről valószínűleg megállapodnak majd a ruszkikkal,hogy azt békén hagyják.
Szaúd Arábia támogatja az USA-t mert a Szíriai sítákkal szemben ők szunniták és usa-izrael barátok.Az Al Kaidát szerintem maga a CIA pénzeli,hogy ott csináljanak feszültséget ahol ők akarják.Bin Ladent csak azért ál dozták fel,hogy Obamának népszerűséget hozzon az újraválasztása előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!