Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Jobbik hogyan viszonyul a...

A Jobbik hogyan viszonyul a NATO-hoz, kilépnének?

Figyelt kérdés

Mindig csak az EU kilépést emlegetik, a katonai szövetségről, a NATO-ról nem nagyon beszélnek.

Úgy tudom az afganisztáni szerepvállalást ellenezték, a balkáni missziókról nem tudom mi a véleményük.

A NATO eléggé orosz, kínai és iráni ellenes, ami kicsit ellentmond a keleti nyitásnak.

2013. aug. 20. 22:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy Oroszország is erős de nézd meg ott hogy élnek az emberek és nyugaton hogy Oroszo-ban csak néhány gazdag van és sok szegény míg nyugaton ez jobban eloszlik ráadásul az űrös h*lyeséget hagyjuk mivel űrbe azért nem lőnek embert mert nincs értelme hisz a jelenlegi kereteknél nem tudnak messzebb menni és csak sétarepülgetésért kár!
2013. aug. 21. 00:27
 22/39 anonim ***** válasza:

21.

Bizonyos helyeken , főleg az ázsiai részeken alacsonyabb az életszínvonal, igen.

Az én nagyszüleim oroszok , Szentpétervárhoz közel laknak.

Az ottani emberek szinte jobban élnek, mint a magyar átlag.

Az orosz életszínvonal sokat fejlődött az utóbbi években, mélyről indultak.

Jártál te az USA-ban?

Ne a filmekből tájékozódj, nem olyan ország az, mint a filmekben.

Ott is nagy a különbség a társadalmi osztályok között.

A lényeg, hogy nem főleg a katonai dolgok vagy a származásom miatt támogatom az orosz barátságot.

Oroszországban a vezetés sokkal ,orosz központúbb, nem liberális.

Oroszország 40 év múlva is Oroszország marad, de Nyugat-Európa teljesen megváltozik és ez a változás nagyon negatív lesz.

2013. aug. 21. 00:34
 23/39 anonim ***** válasza:
Hidd el nagy a különbség Oroszország és Amerika között és ezt onnan tudom hogy 3 családtagom jelenleg is kinn él én pedig 5 évet éltem ott!
2013. aug. 21. 00:37
 24/39 anonim ***** válasza:

Én is jártam már az Egyesült Államokban.

Oroszországban még nem jártál:)

Van különbség ezt nem tagadom.

2013. aug. 21. 00:43
 25/39 anonim ***** válasza:

# 7:

Ha megtámadnak egy NATO tagállamot, akkor igen, úgy kell venni. Viszont tudtommal, ha egy NATO tagállam az agresszor, akkor nem köteles a szervezet beavatkozni. Ezért nem támadnának meg minket feltétlenül a románok. Meg egyébként is vicces lenne...

A Jobbik durrogat össze vissza. Garantáltan állítom, hogy ha esetleg ők kerülnének helyzetbe, eszük ágában sem állna kilépni bármiből. A keleti nyitás viszont jó ötlet... lenne, ha lenne esélyük hatalomra jutni.

2013. aug. 21. 01:11
 26/39 anonim ***** válasza:
A románok, szlovákok így is bármikor megtámadhatnak minket, és a NATO is őket támogatná vmi mondvacsinált indokra hivatkozva, mivel az európai országok mindig is gyűlöltek minket.
2013. aug. 21. 08:41
 27/39 anonim ***** válasza:

26#

Ne szorakozz már mindig minden oldalon ezzel a hülyeséggel.

2013. aug. 21. 10:56
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
#27 Nevezd hülyeségnek, ha gondolod, attól még tény, h Európa mindig ellenünk volt és soha nem segített nekünk semmiben. Egyetlen kivétel, amikor a náci Németország és a fasiszta Olaszország visszaadta nekünk az igazságtalanul elvett területeink egy részét - ehhez sem kell különösebb kommentár.
2013. aug. 21. 11:24
 29/39 anonim ***** válasza:

28#

Ja csak éppen máskor nem is volt köteles segíteni.

2013. aug. 21. 13:41
 30/39 anonim ***** válasza:
Akkor se segítenének, ha "kötelesek". Ezt bármibe lefogadnám.
2013. aug. 21. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!