A Jobbik hogyan viszonyul a NATO-hoz, kilépnének?
Mindig csak az EU kilépést emlegetik, a katonai szövetségről, a NATO-ról nem nagyon beszélnek.
Úgy tudom az afganisztáni szerepvállalást ellenezték, a balkáni missziókról nem tudom mi a véleményük.
A NATO eléggé orosz, kínai és iráni ellenes, ami kicsit ellentmond a keleti nyitásnak.
21.
Bizonyos helyeken , főleg az ázsiai részeken alacsonyabb az életszínvonal, igen.
Az én nagyszüleim oroszok , Szentpétervárhoz közel laknak.
Az ottani emberek szinte jobban élnek, mint a magyar átlag.
Az orosz életszínvonal sokat fejlődött az utóbbi években, mélyről indultak.
Jártál te az USA-ban?
Ne a filmekből tájékozódj, nem olyan ország az, mint a filmekben.
Ott is nagy a különbség a társadalmi osztályok között.
A lényeg, hogy nem főleg a katonai dolgok vagy a származásom miatt támogatom az orosz barátságot.
Oroszországban a vezetés sokkal ,orosz központúbb, nem liberális.
Oroszország 40 év múlva is Oroszország marad, de Nyugat-Európa teljesen megváltozik és ez a változás nagyon negatív lesz.
Én is jártam már az Egyesült Államokban.
Oroszországban még nem jártál:)
Van különbség ezt nem tagadom.
# 7:
Ha megtámadnak egy NATO tagállamot, akkor igen, úgy kell venni. Viszont tudtommal, ha egy NATO tagállam az agresszor, akkor nem köteles a szervezet beavatkozni. Ezért nem támadnának meg minket feltétlenül a románok. Meg egyébként is vicces lenne...
A Jobbik durrogat össze vissza. Garantáltan állítom, hogy ha esetleg ők kerülnének helyzetbe, eszük ágában sem állna kilépni bármiből. A keleti nyitás viszont jó ötlet... lenne, ha lenne esélyük hatalomra jutni.
26#
Ne szorakozz már mindig minden oldalon ezzel a hülyeséggel.
28#
Ja csak éppen máskor nem is volt köteles segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!