Vége az álmomnak?
Figyelt kérdés
Katona szeretnék lenni de kicsit görbe a hátgerincem, néha magas a vérnyomásom és strumám van. Nincs semmi hátrányuk a valós életben. Kondimmal sincs gond. Mindenáron katona szeretnék lenni.Szeretnék katonaként meghalni.Valahogy az orvosi teszten nem lehet csalni? egy álmom dőlne össze :-(2013. aug. 14. 14:34
1/8 anonim válasza:
Nekem is van ismerősöm, aki gerincferdüléssel ment el tisztképzésre. Csak akarat kérdése, az egészségügyi állapoton lehet javítani, még ha nem is könnyű.
2/8 A kérdező kommentje:
nem mindenre van lehetőség, van ami életreszóló betegség
2013. aug. 14. 14:50
3/8 anonim válasza:
A gerincferdülés a gyenge hátizmok következménye, és ha csak nem extrém az elhajlás, akkor edzéssel lehet rajta segíteni.
4/8 anonim válasza:
Én nagyfokú rövidlátó vagyok de szemműtét után így is úgy is megpróbálok katonának állni.Keményen edzek tényleg csak akarat kérdése húzz bele eddzél minden nap főleg akkor hátra és még mindig lesz minimum 50% esélyed.Hajrá
5/8 A kérdező kommentje:
nekem ezmár kiskortól van
2013. aug. 16. 15:40
6/8 anonim válasza:
Nekem 2 éves koromtól szóval nyertem valószínűleg.
8/8 anonim válasza:
Ha akarod tegyél érte elméletben nekem sincs sok esélyem gyakorlatban összejöhet még a rohadt félkemény kontaklencsét is bevállaltam pedig az nem egy leányálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!