Mennyi életereje van egy Leopard 2 tanknak?
"Stamina buffal még növelni lehet a 75 fölé?"
Nem, sajnos ez a max. Nem akarták túltápolni a fejlesztők.
Ilyen hülye kérdést!
A Leopard 2 egy modern tank, bármelyik II. Vh-s tankot szétcincálja több kilométerről! Egyébként szerintem a Leopard 2 jobb, mint az M1 Abrahms, sokkal mozgékonyabb!
Jó ég, be céne tiltani az összes COD-ot, WOT-ot, BF-et és hasonló valóságmorzsákat tartalmazó háborús játékokat, vagy legalább IQ-szinthez kötni őket...
Röhejes, mikor egy-két végigvitt játék után valaki játssza a szakértőt...
/Egy ideges hadtörténelem- és haditechnhika-rajongó/
"Röhejes, mikor egy-két végigvitt játék után valaki játssza a szakértőt...
/Egy ideges hadtörténelem- és haditechnhika-rajongó/"
Röhejes, hogy ha valaki elolvas 3-4 cikket a Lemil blogról vagy katpolról, akkor ő már szakértő lesz. De az még röhejesebb, hogy nem érted a viccet. Az meg abszolút röhej, hogy az adminok ennyi idő alatt nem szűrték ki, hogy ez rohadtul rossz kategóriában van.
A #17-es hozzászóló újból.
Nem emlékszem, hogy állítottam volna, hogy "szakértő" vagy "hozzáértő" lennék, direkt azt írtam "rajongó". A szakértőtől nagyon messze állok, ahhoz doktori kéne, és még az sem elég sokszor...
Ellenben egy ilyen kérdés feltevése már önmagában nem jelent jót, és sajnos láthatjuk itt is, és máshol is, hogy az előbb említett képződmények a szórakoztatáson kívül sokaknak referenciaként, sőt valóságként élnek. A probléma ezzel van.
És bocsánat, ha az előző hozzászólásommal (amit épp, hogy ágyból kiesve, reggeli rohanásban, egy fontos levél keresése közben, hirtelen felindulásból követtem el) bárkiben is rossz érzéseket keltettem...
/Meg én vagyok a hülye, hogy ezen az oldalon néha még komolyan veszek valamit.../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!