Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi ez az új mikrohullámsütős...

Mi ez az új mikrohullámsütős baromság? Hogy nagyon veszélyes stb? Tudom úgyse fogok értelmes választ kapni csak sok troll választ de azért megpróbálom hátha akad 1 értelmes.

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 19:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Aki azt gondolja, hogy a mikró veszélyes, az gondolom nem használ se mobil-t, se Wifi-t és egy sűrűn szőtt Faraday kalitkában tölti a mindennapjait. Továbbá nem használ semmi elektromos készüléket se, például számítógép, monitor, laptop...
2013. aug. 1. 20:02
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul gondolod.
2013. aug. 1. 20:04
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Én is hozzá járulok a témához némi anyaggal:

[link]

Itt pedig le van írva a svájci orvosi kísérlet is ami miatt betiltották:

[link]

2013. aug. 1. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy ezek a cikkek mindig csak olyan oldalakon jelennek meg, ahol sejthető, hogy hozzáértő újságírók dolgoznak.

Nem kell elhinni, ez csak városi legenda. A mikróban melegített étel fogyasztása nem okoz daganatos megbetegedést, hiszen a mikró működési elve egyszerű fizika. Ha megfelelő edényben van az étel, akkor semmi bajod nem lehet tőle. A nyári napozástól előbb leszel rákos - különösen a déli órákban - mint a mikrótól.

Végül csak halkan megjegyzem, hogy a mikró alapját adó magnetron nem csak ezekben a készülékekben található meg...

2013. aug. 1. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, a nagyi 89 éves, már 35 éve használ mikrót és semmi baja a nagyinak.
2013. aug. 1. 20:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy bármilyen országban betiltották volna a reklámozásukat. Ez csak egy újabb new age-es, ezoterikus marhaság.
2013. aug. 1. 20:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem linkeltek meg egy cikket a Kiskegyedbol vagy a Blikkbol is?
2013. aug. 1. 21:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én sosem használok mikrohullámú sütőt és be sem engednék a lakásba ilyesmit"

Te infravörös sugárzással se főzöl? Mert az is sugárzás ha tudnád!Ha nem lennél fizikai analfabéta tudnád hogy sugárzás nélkül nem lehet főzni sütni!Nem vetted észre pld hogy pirítani nem lehet a mikroval csak az infrával?

2013. aug. 1. 21:12
 19/22 anonim ***** válasza:

A Femina nem hiteles forrás ! A mikrosütő nem veszélyes, értem ?

Ha veszélyes lenne, miért használnám ? :-D

2013. aug. 1. 22:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

No, ezt magyarázza meg valaki !

Második linketekből az első mondat :"A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek

molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, "

Ergo a bizonyítás ez : A mirkoban az ételek molekulája degenerált lesz, amit ha megeszel te is degenerált leszel.

:LOL.

2013. aug. 1. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!