Mi ez az új mikrohullámsütős baromság? Hogy nagyon veszélyes stb? Tudom úgyse fogok értelmes választ kapni csak sok troll választ de azért megpróbálom hátha akad 1 értelmes.
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 19:37
1/22 anonim válasza:
Megosztottak valamit facebookon?
2/22 A kérdező kommentje:
Nem facebookozok.
2013. aug. 1. 19:42
4/22 A kérdező kommentje:
Énse tudom
2013. aug. 1. 19:44
5/22 anonim válasza:
Arra gondoltam, hogy kaptál valahonnan egy "új" hírt, hogy a mikrohullám micsoda veszélyeket rejt. Legyen az radar, mikrosütő, wifi, akármi. Az ilyesmi baromságokat régen e-mailben küldözgették, mostanában "szerencsére" már elég egy "Megosztás"-ra kattintani, hogy terjedjenek az orbitális hülyeségek. Még gondolkodni sem kell, mert a szövegben benne, van, hogy mit kell csinálni (OSZD MEG!!!).
6/22 anonim válasza:
7/22 anonim válasza:
Annyiból igaz hogy veszélyes sugarakat bocsájt ki mert ugye benne van a nevébe hogy mikró hullámú, de ezekbe a készülékekbe nem véletlen vannak szigetelések és nem véletlen lehet csak úgy használni ha be van csukva az ajtó.
persze meglehet patkolni benne a biztonsági kapcsolót és akkor nyitva is lehet használni az már veszélyesnek mondható de mégsem annyira mint amennyire felkapják.
8/22 anonim válasza:
Én sosem használok mikrohullámú sütőt és be sem engednék a lakásba ilyesmit.
9/22 A kérdező kommentje:
Jaj mostmár értem köszönöm szépen!:)
2013. aug. 1. 19:50
10/22 anonim válasza:
"persze meglehet patkolni benne a biztonsági kapcsolót és akkor nyitva is lehet használni az már veszélyesnek mondható de mégsem annyira mint amennyire felkapják."
Annál azért lényegesen veszélyesebb még csukott állapotban is. Nem véletlenül tiltották be több országban is az ilyesmi reklámozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!