Ha most kitörne egy háború az USA és az Oroszok között ki nyerne? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egyik országnak se lenne más támogató országa csak maguknak kell megvívni semmi támogatás.#Oroszország #USA.háború
2013. júl. 11. 11:45
1/26 EagleHUN válasza:
Kína lenne a győztes az USA és az Oroszok elpusztítanák egymást.
Azért remélem az Orosz ellencsapás eltörli az USA közel keletre előretolt (52.) államocskáját. Tudjátok kikre gondolok. XD
2/26 anonim válasza:
Kína se jönne ki belőle jól, mert az exportja 40%-a az USAba megy.
3/26 anonim válasza:
"Kína se jönne ki belőle jól, mert az exportja 40%-a az USAba megy."
Szerintem nem nagyon érdekelné őket, ha ez lenne az ára az amik és az oroszok középkorba való visszabombázásának.
4/26 anonim válasza:
#3: Lehet, hogy nem, de az USAba is van egy csomó kínai, nyilván rokonságba állnak a kínai kínaiakkal és így egy csomó rokonukat elveszítenék, mert bizony az USA és Oroszország leradírozná egymást a térképről.
5/26 anonim válasza:
Szerintem először aki támad az nagyjából minden egységével indít egy hatalmas támadást és elharcolgatnak egy pár évig aztán a vesztes ország,mert ugye bár egyik sem tudná elviselni a veszteséget kilövi az összes nukleáris fegyverét a másikra viszonzásul pedig még több atom rakéta jön.Olyan forgalom lenne a 2 ország légterébe hogy a radar rendszer kiakadna.
6/26 anonim válasza:
az előttem szóló körvonalazta a lényeget
akármelyik húzná a rövidebbet a végén úgy döntene ha az én lovam lába eltört törjön el a tiéd is és jönne menne az atom
a probléma csak az hogy ez nem csak őket érintené hanem mindent
7/26 A kérdező kommentje:
tehát egyik se nyerne
2013. júl. 11. 21:02
8/26 Salamon Bálint válasza:
Maga a gondolat is hibás, két atomnagyhatalom nem fogja megtámadni egymást, hisz az öngyilkosság lenne. Innen fogva meg kár lamentálni azon, ki nyerne.
9/26 Salamon Bálint válasza:
Amúgy pedig minden háborút a legyek nyernek.
10/26 anonim válasza:
USA, egyértelmūen, az atom ledobására meg nem kerülne, sor, mert ha értenének a hozzászólók hozzá, tudnák, hogy ez lenne az elsō, az USAnak, hogy ezeket a bázisokat elfoglalják, ugyenezt oroszország nem tudná kivitelezni, technológia híjján, ergo USA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!