Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ismétlőpuskára is van épületha...

Ismétlőpuskára is van épületharc drill?

Figyelt kérdés
nem sörétes puskára gondolok
2013. júl. 1. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit értesz ismétlőpuska alatt? Egyébként pedig minden kézifegyvert lehet alkalmazni CQC-ban. Magát a CQC-t akkor fejlesztették ki, amikor már a modernebb automata fegyverek voltak rendszeresítve (1972. után)

Nem tudom ez mennyire volt pontos válasz, de ha még van kérdésed tedd fel!

2013. júl. 1. 10:41
 2/8 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=bc4iBhvKBD0

ezt értem ismétlőpuska alatt

2013. júl. 1. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már más is feltette. Lehet, hogy te voltál. Ott is leírtam, nem tartom valószínűnek, hogy modern értelemben vett CQB drill lenne puskákra. Ettől függetlenül érdemes utánanézni, de nem fűzök hozzá sok reményt!
2013. júl. 4. 16:02
 4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, nekem cod2-höz kellene valami kivéthetetlen
2013. júl. 4. 16:44
 5/8 A kérdező kommentje:
kivédhetetlen
2013. júl. 4. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:

:) Ja, hogy COD-hoz.

Na erre még visszatérek, de 1-es szabály a CQB-ban: soha nem mész be egy szobába egyedül! Egy helyiség megtisztításához min. 2 ember kell, a többit leírom később.

2013. júl. 4. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Üdv ismét!

Ahogy már írtam a CQB első szabálya, hogy minden szobához min. 2 ember kell, hogy megfelelőlen le tudják fedni a szoba szektorait. Ha egyedül szeretnéd csinálni kissé nehezebb a dolog. Ajánlom:

1. gránát

2. behatolás után a szoba egyik sarka felé mozdulj (a nehezebb oldal felé, ahol több a célpont) és a sarokig menj be és lőj rájuk lehetőleg nyak, ill. fejre célozz pontos, és rövid lövésekkel.

3. ne állj meg soha az ajtóban! csodás célpont vagy ott!

4. azért 4-5 ember közé ne nagyon száguldj be, mert valószínű, ha még 2-3-at le is szedsz közülük még mindig marad min. 1 aki ledurrant.

sok sikert!

u.i. gránát, gránát, gránát!

2013. júl. 5. 10:55
 8/8 A kérdező kommentje:

ez oké, csak nekem ezt ismétlőpuskával kell tennem, azzal sehova nem lehet csak úgy berohanni, a drilled csak félautomata vagy automata fegyverrel működik

a gránát oké, de valószínűleg itt nem ilyen söprögető szektorozás van, hanem valamilyen bajonettes roham lesz a megoldás szerintem

2013. júl. 6. 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!