Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katona szeretnék lenni, de...

Katona szeretnék lenni, de nem rontanám el vele az életemet?

Figyelt kérdés
Már elég jó ideje rá vagyok kattanva a katona témára, ha bárki megkérdezi tőlem h mi szeretnék lenni egyből rávágom hogy katona. Nagyon érdekel a dolog,plusz az is jó benne sztem, h ez nem egy olyan állás ahol ülök egy irodában, és azon gyötröm magam hogy más emberek pénzét lenyúljam meg ilyenek, hanem teszek valamit a hazáért, és az embertársaimért. Eltekintve most ezektől a dolgoktól, kicsit megrémültem nemrég, mert elgondolkodtam azon hogy milyen egy katona magánélete. Vagyis nekik milyen a családi életük? Tudnak rendesen családot alapítani, eleget foglalkozni a gyerekeikkel, elég időt tölteni velük? Vagy ez a katonáknál hogy megy? Nekik is van napi munkaidejük, pl. reggel 7-től délután 4-ig csinálnak valamit valamerre? (Természetesen ebbe az egészbe nem kell belevenni a külföldi szolgálatokat amikor folyamatosan küldöldön vannak.)Előre is köszönöm a válaszokat, sokat segítenétek vele!!! :) 15/f

2013. jún. 24. 21:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na igen!

KFH! Én is azért akartam jelentkezni, hogy oda valahogy bekuncsorogjam magam!:) Az egy jó meló és persze azért egy tiszti fizetés már nem rossz! De valahogy oda is el kell jutni!

Tiszteletem édesapádnak!

2013. jún. 26. 11:27
 12/13 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a választ, de még mindig kételkedem. Ahogy így leírták/leírtátok, nem éppen olyan amire számítottam. Lehet ugrott ez is, amit nem csak azért sajnálok mert ezt szívesen csináltam volna, hanem mert így most megint tanácstalan vagyok a jövőmmel kapcsolatban. Volt már szóban zenei-,sportkarrier,a honvédség, stb.

Esetleg ha már így itt vagy/vagytok nem tudnátok egy kis segítséget adni, hogy merrefele kéne nézelődnöm? :) Amiből elég penge vagyok az az angol, szeretem is, emellett humán beállítottságú vagyok, szóval matek+term. tudományi tantárgyakat nem szeretem. Tudtok valamilyen pályát ami esetleg tetszene még? :)

2013. jún. 26. 22:53
 13/13 anonim válasza:

Ne hagyd magad öcsi ;) én 1 éve lettem katona, lövész vagyok. Ha katona akarsz lenni mondjuk "Zsoldos" mint én, akkor irány...vágj bele...de egyet jegyezz meg: A halál hörgés hallatán fiatalon megbolondulsz. Ja és az 5. ös nek üzenem hogy hülyeség amit írt. A katona csak végső esetben, parancsra öl. Ez a munkája , minden áron megvédeni a hazát. Gondolkodj el ;)

21/F Katona.

2014. ápr. 1. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!