Katona szeretnék lenni, de nem rontanám el vele az életemet?
Na igen!
KFH! Én is azért akartam jelentkezni, hogy oda valahogy bekuncsorogjam magam!:) Az egy jó meló és persze azért egy tiszti fizetés már nem rossz! De valahogy oda is el kell jutni!
Tiszteletem édesapádnak!
Neked is köszönöm a választ, de még mindig kételkedem. Ahogy így leírták/leírtátok, nem éppen olyan amire számítottam. Lehet ugrott ez is, amit nem csak azért sajnálok mert ezt szívesen csináltam volna, hanem mert így most megint tanácstalan vagyok a jövőmmel kapcsolatban. Volt már szóban zenei-,sportkarrier,a honvédség, stb.
Esetleg ha már így itt vagy/vagytok nem tudnátok egy kis segítséget adni, hogy merrefele kéne nézelődnöm? :) Amiből elég penge vagyok az az angol, szeretem is, emellett humán beállítottságú vagyok, szóval matek+term. tudományi tantárgyakat nem szeretem. Tudtok valamilyen pályát ami esetleg tetszene még? :)
Ne hagyd magad öcsi ;) én 1 éve lettem katona, lövész vagyok. Ha katona akarsz lenni mondjuk "Zsoldos" mint én, akkor irány...vágj bele...de egyet jegyezz meg: A halál hörgés hallatán fiatalon megbolondulsz. Ja és az 5. ös nek üzenem hogy hülyeség amit írt. A katona csak végső esetben, parancsra öl. Ez a munkája , minden áron megvédeni a hazát. Gondolkodj el ;)
21/F Katona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!