Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ettöl még lehet századosi rangom?

Ettöl még lehet századosi rangom?

Figyelt kérdés
Az mh 5.nél szeretnék százados lenni de egy maradandó fogam ki kelett húzni.Afganisztánba is ki szeretnék menni de félek ez kizáró ok.Emelett vannak fogtöméseim is.

2013. jún. 24. 20:29
1 2
 1/16 Salamon Bálint ***** válasza:
100%
Tehát a Bocskai dandárban szeretnél százados lenni. Semmi akadálya, már ha tiszti iskolát végeztél és ott szolgálsz. Már csak idő kérdése.
2013. jún. 24. 23:45
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi :).Akkor lehetek százados ez király.
2013. jún. 25. 09:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont százados? :)

Erről jut eszembe, valahol olvastam hogy két féle ember van: Az egyik százados akar lenni, a másik milliárdos. A százados sportos életet akar, és sohasem lesz milliárdos, a milliárdos pedig milliárdos életet akar, és sohasem lesz sportos. _)

2013. jún. 26. 11:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Szerintem a századosi rang az nem olyan kis kics rang meg nem is nagy...nekem pont megfelel.én harcolni is akarok de nem szeretném hogy mindenki engem ugráltasson.Meg abba amit írták van valami.én sportos életet szeretnék és sportolok is de milliárdos sose leszek :)
2013. jún. 26. 19:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Apám több mint 10 évig volt százados, idén léptették elő őrnaggyá. Nagyobb tisztelet övezi a főtiszteket mint az "egyszerű" tiszteket.
2013. jún. 27. 00:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Nembaja :D
2013. jún. 27. 04:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Másrészt hipp-hopp nem leszel százados. Lehet az 8-10 év is.
2013. jún. 27. 12:30
 8/16 anonim ***** válasza:
RENDFOKOZAT
2013. jún. 27. 15:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén meglepett ez a kérdés, ha jól értem akkor most a Bocskaiban vagy hadnagy, vagy főhadnagy. Mert szerintem akkor tudnod kellene, hogy a rossz fog nem kizáró ok, hanem csak az ha nincs kezelve. Például van lyukas fogad és nincs betömve. Vagy annyira elszuvasodott, hogy ki kell húzni, de te nem húzattad ki.
2013. jún. 27. 20:11
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. jún. 28. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!