Hogyan nyerjem vissza a rangom egy társaságban?
Kicsit lejárattam magam egy társaságban, és bár egy egyetemi közegben ilyen célzottan nincs de kicsit talán ki is közösítettek.
Mondjuk erre adtam okot, mert nem akartam elfogadtatni magam, levegőnek néztem a többieket, csak flegmán odaköszöngettem néha, meg 1-2 beszélgetésbe azért beszálltam.
A lényeg, hogy ez nem jó út, én szeretnék 1-2 megbízható komoly barátot, de úgy veszem észre, hogy mások inkább a többséghez húznak és akikkel jóban voltam is kezdenek elkerülni.
A rombolás fordítottjaként. Csak ez sokkal nehezebb és sokkal több időt, türelmet igényel.
Légy figyelmes, barátságos, vedd tudomásul a múltra hivatkozó ellenszenves megjegyzéseket, segíts önzetlenül. Kicsit tovább fog tartani, mintha eleve így kezdted volna.
Mivel te voltál a bunkó, ezért neked kell pedáloznod. Kezdeményezz beszélgetésket, előre kell köszönnöd, a segítségedet felajánlani ebben-abban, amíg úgy nem látják, hogy megváltoztál.
És főleg tanulni az esetből, hogy nem éri meg flegma köcsögnek lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!