Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan NE csináljak magamból...

Hogyan NE csináljak magamból hülyét egy új társaságban?

Figyelt kérdés

Legyek csendben, legyek mindenkivel jóban, csak akkor beszéljek valakivel ha okom van rá, vagy kérdez?

Úgy vettem észre kifejezetten a friss társaságoknál elindul egy harc a rangokért, én most nem érzem magam elég erősnek ahhoz, hogy ebben úgy vehessek részt, hogy jól jöjjek ki belőle. Hibát követek el azzal, ha egyenlőre csendes és tartózkodó maradok, megvárom amíg lecsendesedik a vihar és utána próbálok haverkodni?

Vagy mindenképp vegyek részt én is a "csatában" különben sosem lesz szavam a társaságban? Nem tudom.

2012. szept. 19. 21:00
 1/2 anonim válasza:
csináld azt amit akkor éppen jónak érzel.. amit akkor éppen szeretnél... ne próbálj direktből beszélni, de ne is hallgasd el amit szeretnél mondani... ne feszülj rá... csak legyél önmagad... ha harcolni" kéne bizonyos emberek barátságáért, akkor azok nem igazi barátok... ha a társaságban van olyan akivel egy hullámhosszon vagy, akkor az az ember úgysem azt fogja barátként látni aki küzd" ezért a bizonyos rangért... a fő kedvenc, közkedvelt rangért... :D
2012. szept. 19. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem mindig ez van,folyton kiesek ilyen társaságokból,úgy látszik,felejthető fejem van.
2012. szept. 20. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!