Van még értelme annak, hogy a testi fogyatékosokat vagy más sérülteket nem veszik fel katonának?
Jó azt azért tegyük hozzá, hogy olyan embereket is kizárnak minden kis apróságért akik simán lehetnének katonák. Nagyon szigorú, kivéve a nőkkel.
Engem pl eléggé elkapna a röhögőgörcs, ha be akarnék lépni és nem azt mondanák, hogy nem vesznek fel ha-ha mert valami apró kis semmiség miatt, és menjek közmunkára havi 47 ezerért, rá 10 évre meg kitörne egy háború és küldenék a behívót, h vonuljak ba és valami minimal trainingel go a front, mert kell az ember. Hát tudod mikor, inkább kémkednék az ország ellenségének. Hát komolyan már mi szemétség ez! Békeidőben elküldenek az utcára, hogy nem vagy alkalmas, de ha nagy a gáz akkor dögölj meg valami gagyin kiképzett ágyútölteléknek? Meg különben is, minek harcoljak egy olyan országért ami csak lehúzza az embert? A cigány ingyen él, nem csak nem adózik de még segélyt is kap, én meg ha 2 hónapig nem találok melót már dörömbölnek, hogy fizessem magamnak a TB-t akkor is ha éhenhalok, sőt még a kamatos kamatokat is amiért 2 hónapig nem perkáltam!És akkor megdögölni is én dögöljek meg!
Ki az a hülye aki megdöglene egy olyan országért ami soha nem segített rajta, sőtt belekényszeríti a hülye törvényeivel bürökráciájával a vergődésbe?
Utolsó: Téged valószínűleg a pszihológián vágtak ki...
Kedves kérdező! Szeretnél-e egy szívbeteg bajtársad mellett harcba menni, aki bármikor szívrohamot kaphat melletted és ezzel veszélyezteti a te és szakaszod életét? Harci tolószék...ez tetszik. És mi van akkor, ha a harc lépcsőkön zajlik? a hiper-szuper harci tolószék odalent vár az utcán, mert nincs kerekesszék felhajtó??? A másik dolog, hogy hogyan térsz ki kerekesszékkel a lövések elől? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!