Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Van még értelme annak, hogy a...

Van még értelme annak, hogy a testi fogyatékosokat vagy más sérülteket nem veszik fel katonának?

Figyelt kérdés
Nem a középkorban élünk, hogy közelharcokban dőljön el egy háború kimenetele. Fegyvert puffogtatni szívbetegen is lehet, mai technikával meg szerintem valami "harci tolószéket" se lenne nehéz csinálni, ami lényegében egy egyszemélyes minitank lenne, amit lehet belülről vezetni és lőni vele.

2013. máj. 18. 00:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

Jó azt azért tegyük hozzá, hogy olyan embereket is kizárnak minden kis apróságért akik simán lehetnének katonák. Nagyon szigorú, kivéve a nőkkel.

Engem pl eléggé elkapna a röhögőgörcs, ha be akarnék lépni és nem azt mondanák, hogy nem vesznek fel ha-ha mert valami apró kis semmiség miatt, és menjek közmunkára havi 47 ezerért, rá 10 évre meg kitörne egy háború és küldenék a behívót, h vonuljak ba és valami minimal trainingel go a front, mert kell az ember. Hát tudod mikor, inkább kémkednék az ország ellenségének. Hát komolyan már mi szemétség ez! Békeidőben elküldenek az utcára, hogy nem vagy alkalmas, de ha nagy a gáz akkor dögölj meg valami gagyin kiképzett ágyútölteléknek? Meg különben is, minek harcoljak egy olyan országért ami csak lehúzza az embert? A cigány ingyen él, nem csak nem adózik de még segélyt is kap, én meg ha 2 hónapig nem találok melót már dörömbölnek, hogy fizessem magamnak a TB-t akkor is ha éhenhalok, sőt még a kamatos kamatokat is amiért 2 hónapig nem perkáltam!És akkor megdögölni is én dögöljek meg!

Ki az a hülye aki megdöglene egy olyan országért ami soha nem segített rajta, sőtt belekényszeríti a hülye törvényeivel bürökráciájával a vergődésbe?

2013. máj. 20. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó: Téged valószínűleg a pszihológián vágtak ki...

Kedves kérdező! Szeretnél-e egy szívbeteg bajtársad mellett harcba menni, aki bármikor szívrohamot kaphat melletted és ezzel veszélyezteti a te és szakaszod életét? Harci tolószék...ez tetszik. És mi van akkor, ha a harc lépcsőkön zajlik? a hiper-szuper harci tolószék odalent vár az utcán, mert nincs kerekesszék felhajtó??? A másik dolog, hogy hogyan térsz ki kerekesszékkel a lövések elől? ;)

2013. máj. 29. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!