Tényleg ennyire vacak a honvédség hogy miért olvasd tovább?
Ezen az oldalon vagy 100-szor írnak erről de mindenki csak fikázni és fikázni tudja honvédséget és oda akkarok menni hivatásosnak.
És a francia idegenlégiót megdicsö itti.Mondjuk az engem is érdekel!! de az maga egy kis létszámü elit (nem különleges alakulat)Persze hogy jobb mint a honvédség.
francia idegenlégió:7699 katona
Magyar honvédség:29780 katona + 90300 tartalékos.
Na, nehogy már a tartalékosokat beleszámold. Még katonai autót is csak az utcán láttak.
És a köztisztviselőket sem kéne beleszámolni, akik kb. 6 ezren vannak. (minisztériumi dolgozók, ápoló a kórházban....)
Legyen neked kétszer annyi.
Ki lehetne ennyi embert is képezni.
jelen állapotban, már nincs hivatásos katona avatás, és ha valaki már a rendszerben van, az sem lehet olyan könnyen hivatásos. Én (mint katonafeleség) a megélhetést látom a honvédségben. mai helyzetben az ember nem válogthat. lehet, hogy vannak olyan szerződéses katonák, akik havi 80-at visznek haza, de legalább azt hazaviszik. nem kell azon görcsölnie, hogy mi lesz holnap, kirúgnak, vagy nem???
Gondolom a francia légióba, nem olyan egyszerű bejutni, dehát ez a te döntésed...
Leépítették, de én szeretem a katonaságot és a régi lőterekre, bázisokra hetente kijárok. Jó látni, hogy milyen jó munkát végeztek, a kiépítéseket megirigyelhetné ma bárki!
És nem izgat más ország katonasága, nem máshol lakom, hanem itt! Sok pénzből könnyebb építkezni, mint itthon a semmiből! Franciáknál jobban adnak a katonaságra (is), de ettől nem kell lehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!