Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondoltok a női katonákról?

Mit gondoltok a női katonákról?

Figyelt kérdés
Én is annak készülök.
2013. máj. 7. 16:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát igen , úgy látom a lényeg ugyanaz szinte mindegyiknél. De köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 8. 10:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azzal van a baj hogy kőnyebb a felvételi nekik. Irodai feladatoknál ez nem számit viszont egy harci feladatnál sokat számitana .

Egy háború esetén mindenkit besoroznának joval roszab erőlétű férfiakat is mint a most felvet nők.

2013. máj. 8. 15:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a nők már bebizonyították, hogy meg tudják állni a helyüket katonaként.

Viszont az a mai napig vita tárgya, hogy egy férfi tud-e ugyanolyan objektív lenni egy női katonával szemben.

2013. máj. 8. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Legalább van kiket d*gni a kiképzés alatt, meg két járőrözés között.
2013. máj. 8. 20:13
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 azt hittem egyértelmű volt, hogy normális válaszokat kérek,szóval megkérlek máskor a tiszteletlen, bunkó válaszaidat mellőzd.
2013. máj. 8. 20:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Vicc ez a mai honvédelem. Amikor én szolgáltam már akkor is az volt. A szolnoki nagy strapa kancák meg tiszta röhej volt akkor is! Volt a szkv csajszi mint a kutya ülve,a PKMSZ géppuska kinyitott lába elérte a földet amikor kézben tartotta. A teljes menetfelszerelést megemelni nem tudták,nemhogy sétáljanak vele 20 kilométert vagy esetleg 1 kis akadály pályát.
2013. máj. 8. 22:37
 17/18 anonim válasza:
89%
semmi bajom a nőkkel sőt katona is nyugodtan legyen belőlük felőlem de szigorúan papírmunkára, konyhára, asztali munkára, "fizikumuknak megfelelő" beosztásba kerüljenek az én véleményem alapján......sose fogják felvenni egy férfival a versenyt fizikálisan biztosan nem biológiailag is erősebbnek lettünk teremtve ezt el kell fogadniuk, hogy sose fogják felvenni velünk a versenyt ezen a területen.....sajnos összekeverik az egyenjogúságot az egyenlőséggel mert aláírom egyenjogúak vagyunk de nem egyenlők ezt ne felejtsük el......azt is kétlem például h egy nő gyomra bevenné azt a látványt amit mondjuk harcközben a férfiak megélnek, arról nem is beszélve hányan megerőszakolnák őket ha túszul ejtik....a nők véleményem szerint gyengébbek lelkileg nem bírják az állandó baszogatást, lelki nyomást, és ha mondjuk embert kéne ölniük nem biztos h meg bírnák emészteni, jobban megviselné őket mint minket, főleg ha egy kisgyereket kell, de ez csak az én véleményem tévedhetek is....amúgy is ha megsérül egy társad és a nő feladata lenne h elcipelje nem bírná szerintem, sőt a menetfelszerelést se bírná úgy el a rozoga 50-60 kilójuk mint a mi 80-90 kg-unk.....nem a nők ellen vagyok de tessék elfogadni h ők a gyengébb nem és van amiben nem vehetik fel a versenyt velünk...ott van a vendéglátás szépségápolás oktatás....ezekben jobbak használják ki ezeket a területeket :)
2013. máj. 12. 00:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért sok férfi gyengéb mint a női katonák. Azal van a gond hogy alacsonyabak a fizikális elvárások velük szemben.

Emberileg semibaj nincs velük ugyanojan a megitélésk a párkapcsolatban meg a nem szakmai dolgokban mint egy komolyan küzdősportot végző lánynak egy kicsit a pasik nem érzik elég férfiasnak egy olyan csaj mellet magukat akit nem képesek megvédeni mert akivel a csaj nem bir el azal ők se.

2013. máj. 12. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!