Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan juthatok ki?

Hogyan juthatok ki?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezem.Hosszú sztori a lényege ,hogy azt érzem nekem ott a helyem és ezt most nem csak humorból mondom.

Mikor még gyermek voltam a nagybátyám meghalt Irakban.Édes apám is meghalt páréve betegségben ,az orvosok nem tudták megmenteni.Édesanyám már születésem óta nem él.Most nevelő szülőknél vagyok.

Minden kortársam leszól.Nem találom a helyem sehol.Szerintem nekem ott lenne legjobb ott érnék is valamit.Akár hős is lehetnék.

Valaki tud valamit arról ,hogy hogy juthatnék ki Irakba?16fFolyamatosan edzem magam.Kondiba is járok.Futok stb.amit tudok minden álmom ,hogy kiérjek.Szerintetek?Létszíves a kérdést ne töröljétek nem találtam kategóriát neki.

2013. ápr. 24. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Ülj repülőre aztán adjad neki Rambóóóóó :D
2013. ápr. 24. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem!
2013. ápr. 24. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Hogy akarsz kijutni? Mint katona? Akkor jelentkezned kell egy reguláris hadseregbe, mint pl. Honvédség és miután kiképeztek, bizonyos feltételekkel vállalhatsz szolgálatot egy kontingensben. De Irakban nincsenek harcoló alakulataink. Ha harcolni akarsz olyan ország seregébe kell belépned, ami csinál ilyeneket, de az megint egy bonyolult dolog.

Vannak most ilyen ún. kisegítőegységek, akik gyakorlatilag zsoldosok és az amerikai hadseregnek segítenek/segítettek ilyen dolgokban, de hogy hogy tudsz oda bekerülni azt sajnos nem tudom.

Ha megfogadsz egy tanácsot, csak mert nem találod a helyed, nem jelenti azt, hogy háborús zónába kell menned, nem te vagy az egyetlen aki ezt érzi. A hősökről meg tudod azt mondják, hogy ők nem jönnek vissza.

2013. ápr. 24. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Muszály irak? Sokkal egyszerűbb ha belépsz a Francia Idegenlégióba, a hülye nyelvüket sem kell tudni, és akk ott tényleg harcolhatsz is! Vagy ha mindenképp Irak akk US Army, úgy hallottam nem is kell oda állampolgárág, de ez lehet nem igaz. A Honvédséggel Irakba már nem nagyon juthatsz ki, Afganisztánba viszont igen!
2013. ápr. 25. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.Éretségim után akkor jelentkezhetnék a honvédelemnél?És ,hogyan juthatnák ki velük afganisztánba?Mennyi esélyem van kijutni oda?
2013. ápr. 26. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!