Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen honlapon tudok lézerágy...

Milyen honlapon tudok lézerágyúról videót nézni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Feltaláltak egy olyat, hogy Youtube.
2009. okt. 26. 20:35
 12/15 anonim válasza:
0%
Szerintem sem létezik lézer ágyu!
2010. jan. 28. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha lézerek érdekelnek akkor: [link] . Bár ezen az oldalon lézerágyút nem találsz, de az oldal szinte a lézerekkel foglalkozik (és sok más marhasággal is, amik úgyszintén szórakoztató).

Viszont saját tapasztalataim és olvasottjaim alapján mindenféle dióda meg, kis mennyiségű elektronika segítségével otthon is csinálhatsz lézert a fény gerjesztésével. Nem részletezem mert hosszú lenne, de ajánlom hogy olvass utána.

2010. ápr. 5. 20:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Te nem a lézerek által vezéreltre gondolsz? Ahol tkp lézerrel mérik be a célpontot?
2010. máj. 3. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:

őőő... nem. Én arra a lézerre gondolok ami 10-20 cm távolságból begyújt egy gyufát. (kis ügyességgel, és hozzáértéssel, méterekig fokozható a hatás.) Ha viszont a kérdés írója olyan lézerekre gondol ami lő egy "fénynyalábot" akkor szerintem azzal még várnia kell még jó pár évet, de ha mégsem akkor: [link]

Ha valahova kiírják akkor az sg-re biztosan. :)

2010. szept. 23. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!