Milyen honlapon tudok lézerágyúról videót nézni?
Ezzel támadj a YouTube keresőben: Directed-energy weapon.
Sok mindent nem fogsz találni, mert még elég erősen sci-fi ill. szigorúan titkos a téma. Ha YouTube-on nem találsz semmit, akkor hatalmas valószínűséggel az egész neten se fogsz találni semmit ebben a témában...
szerintem nem létezik működő lézerágyú
ha lenne akkor a katonaságnál is alkalmaznák
szerintem nem fognak lézerágyúkat használni sehol sem, illetve maximum az űrben, mert a lézer tulajdonságait nagyban befolyásolják a környezeti tényezők, levegő páratartalma, nincs-e köd, felhő, elektromágnes erő nem hat-e rá, stb..
nem hiszem, hogy földi fegyverzetként használnák, ezért szerintem nem elterjedt..
http://www.youtube.com/watch?v=nVxZ9IHTH2E
A hitetlenkedők kicsit le vannak maradva, egyébként az egyszeri emberek számára nem ezt, hanem a mikrohullámú tömegoszlató berendezést fejlesztették ki, ha netán valamely népcsoport okoskodni kíván. Utána majd lehet menni tüntetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!