"Megszólalt a 2diplomás, 3 nyelvet folyékonyan beszélő értelmiségi! :D"
Nem tudom, hogy #20-as kicsoda, és hány diplomája van, én a #11-est írtam, a másik 68%-oshoz semmi közöm.
Egyébként hogy a gyengébbek is megértsék, a hozzászólásomban levő adatok, bár igazolható és mérhető tények, nem azért írtam be ide őket, hogy fényezzem magamat (amúgy is névtelen az egész), hanem azért, hogy illusztráljam: mindenféle sorkatonai szolgálat nélkül is lehet valaki fegyelmezett, tanult, és jó fizikumú.
Üdv: <covenant>
"remélem nem, f@sznak van kedve hozzá 21f"
Na tipikusan az ilyenek miatt kellene. A legtöbb fiatal csak a játszótéren küldi a legújabb drogokat. Ha megszólítják leosztja az ott lakókat. Ha kihívják a rendőrt azon gondolkodik, hogyan kellene feljelenteni, hiszen ezt látja a tévében és "neki" jogai vannak. Felelősség érzés=0
Ezek a fiatalok már annyira gyengék mind fizikailag és mind pszichésen, hogy egy sorállományú "beavatás" során feljelentések százai keletkeznének és mind sírna.
Fogalmuk sincs a fegyelemről az biztos.
Teljesen felesleges lenne. Én nem voltam sorkatona, csak másodkézből tudok pofázni, viszont a beszámolók szerint csak a csicskáztatás ment, az se rontotta a statisztikát, ha egy-két emberen az éjszakai gyakorlat során átment a harckocsi és nem utolsó sorban kb. mindenki piált. Aki előtte nem, sokszor az is. Erre nem vágyom, köszönöm.
Svájci rendszer, persze. Majd ha svájci lesz a jólét és a gazdaság.
G.
Ahogy működött itthon úgy semmi értelme nem lenne!
A sok retardáltnak fegyvert adni a kezébe?
Több szól ellene mint mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!