Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lesz még itt valaha sorkatonaság?

Lesz még itt valaha sorkatonaság?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 14. 23:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
23%

"Megszólalt a 2diplomás, 3 nyelvet folyékonyan beszélő értelmiségi! :D"

Nem tudom, hogy #20-as kicsoda, és hány diplomája van, én a #11-est írtam, a másik 68%-oshoz semmi közöm.

Egyébként hogy a gyengébbek is megértsék, a hozzászólásomban levő adatok, bár igazolható és mérhető tények, nem azért írtam be ide őket, hogy fényezzem magamat (amúgy is névtelen az egész), hanem azért, hogy illusztráljam: mindenféle sorkatonai szolgálat nélkül is lehet valaki fegyelmezett, tanult, és jó fizikumú.

Üdv: <covenant>

2013. ápr. 15. 15:41
 22/28 anonim ***** válasza:
55%

"remélem nem, f@sznak van kedve hozzá 21f"

Na tipikusan az ilyenek miatt kellene. A legtöbb fiatal csak a játszótéren küldi a legújabb drogokat. Ha megszólítják leosztja az ott lakókat. Ha kihívják a rendőrt azon gondolkodik, hogyan kellene feljelenteni, hiszen ezt látja a tévében és "neki" jogai vannak. Felelősség érzés=0

Ezek a fiatalok már annyira gyengék mind fizikailag és mind pszichésen, hogy egy sorállományú "beavatás" során feljelentések százai keletkeznének és mind sírna.

Fogalmuk sincs a fegyelemről az biztos.

2013. ápr. 15. 16:28
 23/28 anonim ***** válasza:
A tűrőképességről nem is beszélve.
2013. ápr. 15. 16:30
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha ugyanolyan lenne mint régen akkor nem. Apám volt katona. Elmondása szerint körülbelül 1 maximum 2 alkalommal volt a kezükben töltött fegyver a lövészethez.
2013. ápr. 15. 19:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges lenne. Én nem voltam sorkatona, csak másodkézből tudok pofázni, viszont a beszámolók szerint csak a csicskáztatás ment, az se rontotta a statisztikát, ha egy-két emberen az éjszakai gyakorlat során átment a harckocsi és nem utolsó sorban kb. mindenki piált. Aki előtte nem, sokszor az is. Erre nem vágyom, köszönöm.

Svájci rendszer, persze. Majd ha svájci lesz a jólét és a gazdaság.

G.

2013. ápr. 15. 20:34
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy működött itthon úgy semmi értelme nem lenne!

A sok retardáltnak fegyvert adni a kezébe?

Több szól ellene mint mellette.

2013. ápr. 15. 22:21
 27/28 anonim ***** válasza:
74%
Nyet, de tény hogy korcsosodnak a fiatalok, akiknek nincs! :D 17 vagyok, szóval csak tudom! ;) De nekem nem kell sorkatonaság, anélkül is katona leszek! XD
2013. ápr. 18. 23:58
 28/28 anonim válasza:
52%
Szóval ha lenne sorkatonaság akkor a fiatalok megtanulnának viselkedni és fegyelmezettek lennének? Egy normális rendszer kellene aki visszaszorítja a bűnözést és keményebben jár el a bűnösökkel. A 2 diplomás válaszolót meg ne szarozzátok, teljesen igaza van, életképes ember, saját maga a saját munkájával sokra vitte, miért kellene kötelezni katonaságra. Ez a k u r v a berögződés ne lenne, hogy a katonaság mindent helyrehoz...
2013. máj. 12. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!