Támogatod a sorkatonaság visszaállításának ötletét?
2013. ápr. 6. 10:38
1/16 anonim válasza:
Nem. Azoknál sem használt, akiknél még kötelező volt, miért lenne most hatásosabb.
2/16 anonim válasza:
Nem támogatom. Az embereket nem gatyába rázni, hanem művelni és szeretetre, szeretettel nevelni.
3/16 anonim válasza:
Nem, ahogy működött semmiképpen sem!
Azt a pénzt ami arra ment el normális felszerelésekre kellett volna költeni, előrébb tartanánk.
És nem a katonaság dolga megnevelni az ilyeneket!
4/16 anonim válasza:
A sorkatonaság csak arra volt jó hogy a sok semmirekellő elbulizgasson pár hónapot/évet az adófizetők pénzéből. Pénzkidobás, meg igazából értelmetlen. Én láttam olyat aki letöltötte szépen akkor még 9 hónapot és utána sem tudta hogy a puska melyik végét kell fogni.
5/16 anonim válasza:
Az a fiatal, aki esetleg nem alkoholfogyasztó és dohányos ott az lenne. Nincs semmi értelme és haszna az ilyen militarista hagyományoknak.
6/16 anonim válasza:
Azt a pénzt inkább oktatásra kellene költeni. Ja, hogy abból is megy mát évek óta a kivonás. A szülők dolga a nevelés. Érdekes, hogy a barátaim és én se lettünk divatmajmok. És inkább egyetemre járok mint ide. Annak legalább van haszna.
7/16 anonim válasza:
Mivel ez általában Jobbikhoz közel állók felvetése: te hülye vagy? Fegyvert adni a cigányok kezébe??? (Ti állítjátok amúgy helyesen, hogy a fiatalok-gyerekek között egyre több a cigány.)
8/16 anonim válasza:
Harci értéke nincs, nevelő hatása még annyi se; akkor minek szórjuk rá el a pénzt?
9/16 anonim válasza:
Ha értelmesen van megszervezve akkor egy nagyon jó dolog. Németországban is csak gazdasági okok miatt szüntették be, valamint Ausztriában mái napig az van. Ezt is meg lehet ám szervezni jól és akkor van értelme.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jobbikos(inkább pártatlan), én is egyetemista vagyok.
Csak a véleményekre vagyok kíváncsi. Szomorúan látom, hogy milyen irányba változnak a fiatal srácok. Mind pszichésen, mind testileg borzalmas, anyámasszonykatonái..(nem akarok általánosítani, csak én ezt látom magam körül)
Persze, való igaz, hogy saját tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban és nem tudom hogy volt megszervezve.
2013. ápr. 6. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!