Szerintetek melyik az 5 legjobb elit egység a világon?

" Nagy második világháború fan vagyok, de ha az SS-t elit alakulatnak nevezed, gondok lehetnek a fejedben..."
Miért lennének gondok? Szerinted talán nem elit alakulat volt? Hitler személyes testőrségének indult, aztán abból alakult ki a fegyvers SS (Waffen-SS). A háború vége felé bevettek már szinte mindenkit, de úgy 1942-43-ig a világ legjobb elitcsapata volt. A jelentkezésnél egy tömött fog kizáró ok volt, meg ugye a testmagasság mérése, származási igazolvány, stb.. A kiképzésről meg annyit, hogy az SS-től rettegett mindenki, mert fanatikusak voltak, kemények, és tökéletesen felkészültek.
Akkor most tk. miért is nem elit alakulat volt a Waffen-SS?

Us Army vasútépítő alakulatai, csak nem reklámozzák
Oroszország, atomerőmű felszabadító egységek (nem a védők!)

mert aztán a tömött fognak nagyon is sok köze van az elitséghez, bocs de nem neked van igazad, az SS tényleg nem volt elit egység
mármint elit volt, de a brit kommandósokkal, amerikai ejtőernyősökkel össze sem hasonlítható

"mert aztán a tömött fognak nagyon is sok köze van az elitséghez, bocs de nem neked van igazad, az SS tényleg nem volt elit egység"
Hogy ne lenne köze hozzá. Öcsém, látszik te sosem voltál katona. Én voltam, nem csak beszélek róla.

de voltam katona, és ne öcsézz, mert nem biztos, hogy te vagy az idősebb...
az SAS-ben a tömött fog nem kizáró ok, mégis a legjobb katonák a világon
1. Chuck Norris
2. Chuck Norris
3. Chuck Norris
4. Chuck Norris
5. Chuck Norris
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!