Szerintetek melyik az 5 legjobb elit egység a világon?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 16:03
2/16 anonim válasza:
Delta Force, SWAT, SAS, Francia Idegenlégió stb..
4/16 anonim válasza:
Nem rangsorban: Mossad, CIA, Francia és Spanyol idegenlégió, SAS
A múltban: Waffen-SS (Szerintem bőven túlszárnyalta az összes mait.)
5/16 anonim válasza:
a Moszad és a CIA hírszerző szervezetek, nem harciak - még ha vannak is akciócsoportjaik, amik bevetéseken vesznek részt, és beleeshetnek az elitegység kategóriába, de attól még ez a két szervezet nem az. Sem méretét (nem egy alakulat, hanem egy nagyon kiterjedt szervezet), sem fő tevékenységi körét tekintve.
6/16 A kérdező kommentje:
én ugy gondoltam hogy PL.:specnaz?nyvy seal,Francia idegenlégió,SAS STB.
2009. szept. 13. 00:33
7/16 anonim válasza:
Delta Force, SAS, 75th Ranger Regiment, Francia Idegenlégió, Spetsnaz.
8/16 anonim válasza:
Igazából minimális eltérés van a felső kategóriás elit egységek közt.A legjobbak a Navy Seal,SAS,SWAT,Delta force...Előttem szólónak
-A Mossad, CIA, nem elit egység.Hanem különkeges ügyosztály.Ugyanígy nem elit egység az FBI stb...
9/16 anonim válasza:
SAS, Delta, GRU Specnaz, VDV Specnaz, SEAL, GSG9, KSK, BKV, rengeteg van, és igazából mind jó valamire, nem igazán lehet őket rangsorolni.
10/16 anonim válasza:
FBI
CIA
KGB
Moszad
Ezek nem elit egységek. A Waffen-SS???? Nagy második világháború fan vagyok, de ha az SS-t elit alakulatnak nevezed, gondok lehetnek a fejedben...
1. SAS
2. SBS
3. SEAL
4. GROM (lengyel)
... KSK, GIGN, GSG9, zöldsapkások, Spetznaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!