Mit csinál itthon egy szerződéses katona?
Figyelt kérdés
Mármint azt tudom hogy gyakorlatoznak, edzenek, továbbképzéseken vesznek részt, stb. Arra vagyok kíváncsi hogy reggel mennek "munkába" este pedig jönnek? És ez így megy minden nap? Vagy ha nem, akkor hogy van?2013. febr. 18. 20:21
1/4 anonim válasza:
Reggel bemész, gyúrsz ha kedven van amúgy támasztod a fejed, kimentek a városba a spanokkal 14 éves kiscsajokat füzögetni, aztán ha lejár a munkaidő hazamész. Kb ennyi.
2/4 anonim válasza:
H a nincs árviz akor ellásák a légvédelmet a robanóanyagtot hatástalanitanak parádéznak. tőbeik meg elütik sz időt gyúrásal és ezel azal.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ!
2013. febr. 19. 07:03
4/4 anonim válasza:
Reggel 7:20 sorakozó utanna reggeli testnevelés (nem gyuras)futás oroszkondi es hasonló finomság hidegben melegben ....9-9:30 sorakozó kiadják a feladatokat adott beosztás szerint ki mit tanul fejleszt szerel ...vagy egyéb közös foglalkozások szakmabeli dolgok oktatása majd egy ebéd idő 12:00-13:00 ig délután ujra kiosztják a feladatokat es fel 4ig azt csinálod majd elköszönes es 4 után viszont látásra ...(kivéve ha gyakteren vagy kint egész heten esőben hóban es sorolhatnám tulorak meg mi egymás remelem így jo (ez a ki járunk meg 14 éves lányokat fuzunk ...ez kamu )szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!