Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyi esélyem van a katonai...

Mennyi esélyem van a katonai pályán?

Figyelt kérdés

Lány vagyok... Szemüveges vagyok, de lézeres szemműtétet fogok csináltatni.

Van rá esély, hogy bekerüljek a katonaságba és kimenjek a misszióba? Nem az egészségüggyel szeretnék kimenni.

Előtte a Nemzetvédelmi Egyetemre kellene mennem?

2013. jan. 27. 13:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Levin, ha te lány lennél, és katona akarnál lenni, lemondanál róla csak azért mert férfi szakma? Hát persze hogy nem. Ha az a baj hogy túl sok a lány, akkor legyen ugyanolyan a fizikai követelmény az alkalmasságin mint a fiúknak, és akkor majd nem beszélhettek. ha egy lány katona akar lenni, és megcsinálja a felvételit, akkor az is lesz, pont mint egy fiú. ha nehezebb lenne a fizikai kevesebb lány kerülne be. Azért mondom mert én is lány vagyok, és az NKE-HHK-ra akarok menni, és tisztában vagyok a mondandód értelmével, de ez nem tántorít el. Ha nem tetszik, akkor ne úgy gondolj rá hogy minek rontják ott a lányok a levegőt, hanem úgy gondolj rá, hogy vannak ott fiúk, és még külön pluszban, néhány lány is. Aztán kész. Különben meg a katonai pálya nem csak a fizikaiból áll. A többi követelményre pont ugyan olyan eséllyel indulnak a nők, ha nem jobbal.
2013. máj. 15. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!