MH 34 Bercsényi lászló különleges műveleti zászlóalj vagy a Francia Idegenlégió katonái vannak jobban kiképezve?
Hadd fogalmazzam meg az esszenciát:
Légió: Nagyon szívósak, nagyon kemények, nagyon sokat kockáztatnak.
MH34BLKMZ: Szívósak, kemények, magasan képezettek.
Mint látod mindkettőnél tényleg kemény az élet, de a légiónál keményebb, és ők azért néha tényleg játszanak az életükkel. Nálunk is van esély a halálra, sebesülésre, persze, de azért SOKKAL kisebb, de a képzésük, mivel különlegesek, sokkal szellemi igényesebb, érted. Nem jobb vagy rosszabb.
"De így hogy néztem videókat,tudom nem ad nagy betekíntést a rendeszerbe,de a légiósók jobbak szerintem."
Jah hát ha láttad a videóikat akkor elnézést, szakértőkkel nem vitatkozom.
A kmz egy magasabban képzet alakulat olyan feladatokat lát el amiket egy légiós nem tudna teljesíteni
Mivel a kmz Ben nem csak a fizikai illetve a szellemi erőre
Hanem a tudásra és a probléma megoldo képességre is ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetnek!
Az idegenlégióban csak 4 hónapos míg a kmz Ben 10 hónapos kiképzés zajlik
A kmz-ben jobban képzet emberek vannak mint az idegenlégióban!
Mivel a kmz-ben kommandósok vannak, nem pedig katonák mint az idegenlégióban!
Fizikailag, mentálisan, sokkal erősebbek mint a legiosok!
Ráadásul a kmz-ben az akciók megtervezésere, terror elhárításra, tuszmentesre, illetve a kommandosok probléma megoldo kepesegeikre is nagy hangsúlyt fektetnek a kiképzés allat!
A 9. Válaszoló vagyok!
kedves 2.Válaszolo Franciaországnak a GIGN a különleges alakulat nem a BFST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!