Mármint ezt úgy értem,hogy ha a külömböző szövetségeseket,szervezeteket figyelmen kívűl hagyjuk melyik országnak mekkora,milyen felszerelt,mennyire felkészült,mennyire fejlett a hadereje?
Teszem fel ha Európában kirobban egy hódító hadjárat,milyen sorrend alakulna ki?Erről van valami statisztika,adat?
Oroszországnak van a világ egyik legkomolyabb fegyver arzenálja.És a katonáik menyisége és kiképzése is elégé a topon van.A speciális alakulataiknál pedig nem ritka hogy elhaláloz a kiképzés közben.Szerintem ő nekik van a legerősebb hadserege európában de az sem kizárt hogy az egész földön.
2013. jan. 22. 08:36
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Kicsit pontosítok.......Írországtól az Ural hegységig bezárólag(azaz Észt o .,Litvánia,Lett o., Belarusszia,Ukrajna,Moldva határral)gondoltam.
Esetleg vmi rangsorolás,adatok stb....?
2013. jan. 22. 09:06
3/9 anonim válasza:
Eu országok közül Nagy Britannia , Franciaország , Németország a legerősebb.Ezek közül is szerintem Franciaországnak van a legjobb serege.
A francia és brit hadsereg a legerősebb, a német kisebb és az egyik legjobban felszerelt a világon.
2013. jan. 22. 14:48
7/9 anonim válasza:
Igen, a németek a minőségre törekednek mindig is :D. De ez a 3 ország a legerősebb katonai szempontból Európában. Magyarok a béke segge mögött, pedig én egy sorkötelezettségnek is örülnék :D.
2013. jan. 22. 20:26
8/9 anonim válasza:
a nemetek nem a minosegre mennek csak szegenykeknek nem igen lehet fegyverkezniuk...amugymeg franciaorszag sehol sincs az angolokhoz kepest.
2013. jan. 23. 20:40
9/9 anonim válasza:
Már hogyne törekednének a németek a minőségre?! HK 416-os gépkarabély, MP7-es géppisztoly, USP pisztoly, Leopard II-es harckocsi világviszonylatban az élen vannak minőségüket tekintve.
Szerintem a franciákat sem kell lebecsülni, habár az angol hadsereg szerintem is magasabb színvonalú felszerelés tekintetében (Ez viszont nem minden, a képzettség is számít, amit nekem, laikusnak nincs módomban megállapítaná).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!