Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi lett volna ha Hitler nem...

Mi lett volna ha Hitler nem fordítja Sztálingrád felé Paulust a hadseregével? Együtt eltudták volna foglalni a

Figyelt kérdés

szarvashibák nem lettek volna s ezeken a pontokon továbblépünk esélye lett volna Hitlernek a szovjetuniót leigázni vagy ez eleve egy elvetélt terv volt?kőolajmezőket? Esélye volt Rommelnek csatlakoznia hozzájuk? Ha mindez sikerül valóban megtudják bénítani a szovjet tankokat a kőolaj utánpótlás elvágásával vagy azoknak volt más forrásuk is? Az érdekel hogy ha a

„Mi lett volna ha” (tudom történészek utálják ezt a kérdést de én most azoktól kérdezem akik végzettségtől függetlenül a birtokukban levő tudás alapján érvek és ellenérvek felsorakoztatásával szeretnek vitatkozni)

2013. jan. 17. 17:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
De most miért kell éheztetni, amikor szinte már a kezükben volt Leningrád???????
2013. jan. 18. 13:15
 12/26 anonim ***** válasza:
És a kettő abban különbözik, hogy míg a németek Sztálingrádnál teljes körül voltak zárva, míg az oroszok tudtak utánpótlást küldeni Leningrádba. Az meg jellemző volt, hogy a szovjetek nem törődtek az emberek életével.
2013. jan. 18. 13:24
 13/26 A kérdező kommentje:

Mondjuk Hitler se ugyhogy jó kérdés miért döntött az emnberéletet kimélő kiéheztetés mellett miközben olyannyira nem törödött a saját emberei életével.

Persze egy magyarázatot tudok.

Állitóleg Hitler drogos volt. Mikor kudarc érte letargiába esett, bedrogozzta magát majd eufórikus hangulatban mániákusan csatába küldte az embereit.

Amit itt irsz arra ez magyarázat lehet.

Én eredetileg arról akartam vitázni hogy milyen hibás döntések miatt veszett el a háboru a számukra de e szerint a felvetésem szerint ez a háburo nem a harcmezőn hanem a droglaborokban dőlt el...

2013. jan. 18. 14:42
 14/26 anonim ***** válasza:
Ez nevetséges. Ilyen hülyeségekben nem hihetsz.
2013. jan. 18. 15:18
 15/26 A kérdező kommentje:
Ezzel a hozzáállássan Auswichban se kell hinni. Elég divatos nem hinni benne manapság...
2013. jan. 18. 16:39
 16/26 anonim ***** válasza:
Talán mert van valami alapja annak is.
2013. jan. 18. 17:59
 17/26 A kérdező kommentje:
Amúgy jól vagy? Beszélsz itt össze vissza baromságokat.
2013. jan. 18. 18:14
 18/26 A kérdező kommentje:
Amúgy vigyázz miket beszélsz, az Auswich tagadás büncselekmény.
2013. jan. 18. 18:16
 19/26 anonim ***** válasza:
Leszarom.
2013. jan. 18. 18:19
 20/26 A kérdező kommentje:
Majd visznek a sittre s utána írhatsz az anális szexről a 18-as rovatokba.
2013. jan. 18. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!