Citylife kérdése:
Megtudná mondani valaki, hogy hol vásárolhatom, esetleg kölcsönözhetem a Mein kampf könyvet?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 18:47
1/9 A kérdező kommentje:
Lehetőleg csongrád megyében... :) köszi előre is
2012. nov. 19. 18:48
2/9 anonim válasza:
Én láttam internetes használt könyvkeresőn de elég drága mivel legálisan nem lehet kapni. 5-10 ezerért láttam.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen,arra számítottam,hogy nem olcsód dolog.Az oldal linkjét eltudnád küldeni?
2012. nov. 19. 18:57
4/9 anonim válasza:
mivel nem említetted milyen nyelven, gondolom ez is jó lesz [link]
8/9 anonim válasza:
De 2015 után valszeg bármelyik kvesboltban.
Jeleneg azért nem kapható legálisan, mert a szerzõ örökös nélküli halálával a jogok a Német Államra szálltak, az pedig nem adta, adja el. 2015-ben azonban lejár a szerzõi jog, így attól kezdve bárki kiadhatja.
Valószínû, hogy Németországban készül egy kritikai kitadás, tehát a teljes szöveg, de megjegyzésekkel, magyarázatokkal, lábjegyzetekkel, irodalmi hivatkozásokkal ellátva. Ha lesz ilyen, remélhetôleg lefordítják magyarra is. Tisztességes érdeklôdô ember természetesen azt fogja venni.
9/9 anonim válasza:
Interneten fent van magyarul tudtommal, írd be, hogy suttogo.mozgalom.org, ott menj az irodalom menüpontra, onnan meg megtalálod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!