Ha hivatásos katona valaki, muszáj elhagynia 7végente a bázist vagy ilyesmi vagy bent maradhat?
Figyelt kérdés
szeretnék hivatásos katona lenni 2 okból, érdekel az egész a 2.-k pedig nem szeretnék a családommal maradni, 22 éves vagyok, szóval ez nem olyan ugye mint egy kollégium iskolákban, hogy 7végente hazakell jönni, ha akarok akkor sose jövök haza vagy mi?2012. nov. 27. 23:15
11/13 A kérdező kommentje:
a fizikaival nincs gondom, nem azt mondom, hogy sportolok mindennap de szereztem pár érmet sportolásban, futás felülés és fekvőtámasz van, orvosi, és pszichológiai az utolsótól félnék egy kicsit, turkálnak az agyamba és aki olyan szar gyerekkorban volt mint én tuti kiszedik hogy agresszív gyilkos leszek vagy ilyesmi :D
mellesleg köszönöm szépen a segítséget és a türelmet :)
2012. nov. 28. 00:20
12/13 anonim válasza:
Inkább az orvosi veszélyes, a pszichomókusoktól nem kell félni. :)
13/13 A kérdező kommentje:
lehet gondom lenne az orvosival van egy csomó a balherémben
2012. nov. 28. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!