Tényleg olyan rossz a honvédség?
Valamikor azt hallom, hogy egy fos. Nincsenek fegyverek, a tisztek még mindig kommunisták, moszad-ügynökök, tábori rabbik, hazafias emberek lelepleződésekor kirúgás, gyenge és régimódi kiképzés, szekeresimrék, gripen-ügy stb.
Nem a haderőre, hanem inkább egy katona mindennapi szemszögére lennék kíváncsi.
Én egészségügyi katona vagyok és van fegyver a honvédségén nem félj. És vannak lőgyakorlatok meg továbbképzések is :)
Nincsenek régimódi kiképzések, elég kemény.
27/N ftörm :)
Én sem arra gondoltam, hogy vissza kellene varrni a faleveleket, amit előtte összegereblyéztek, mint anno nagyapáméknak :)
Hallottam több embertől, hogy azért hagyták ott, mert nem tudták a munkájukat végezni, olyan rosszak voltak a körülmények.
szerintem az egyes katonák teszika dolgukat, próbálják értelmesen, hasznosan felhasználni azt a kevés anyagot, ami van a rendszerben, fegyverzetből nincs hiány, max a nehézfegvyerekből...
a régi kommunisták lassan kikopnak, z új tiszteknek semmi közük a régi (kommunista) elvekhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!