Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért van ilyen rossz állapotb...

Miért van ilyen rossz állapotban a honvédség? A korrupció miatt?

Figyelt kérdés

Mert a védelmi kiadások kb 300-320mrd Ft. Hova megy ez? Mert se tankot semmit nem vesznek, a létszám kicsi, a járművek amik netán beindulnak ,nem indítják be. A vadászgépek nem is a honvédségé, hanem bérli. Ami meg az övé, az meg nem tud fel szállni.

Hova megy egy rakás pénz? Mi lenne a megoldás?

"Amilyen egy ország, olyan a hadserege!"

2011. márc. 7. 18:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
16%
A hadsereget a zsido kormany tette tonkre es teszi tonkre mais. amig magyarorszagnak nincsen hadserege addig nyugodt mindenki. most kepzelj el egy ojant, hogy magyarorszag ujra eros lesz a jobboldal kezdi vezetni ami felpumpaja a hadsereget is es ekko bummm a szomszedos orszagokban kitor a magyar kisebseg foradalma, mert tudja, hogy a magyar allam segiteni tudja. a legroszab esetbenis minimum egy haboru robbana ki. de amig magyarorszag gyenge marad, es nincsen hadserege addig egy szomszednak sem faj a feje es igy a zsidonak sem kell tartania attol, hogy esetleg bekovetkezhet egy ugynevezett magyar bosszu az elso vilaghaboru buntetese veget. Milenne a megoldas. Egy valosagos kormanyvaltas es diktatura ami a magyar nemzetet szolgalja es a magyar nemzetet hejezi eloterbe nem pedig a kissebsegeket. Ha ez megvalosul uttana minden szep sorjaban a hejre all
2011. márc. 7. 18:19
 2/21 anonim ***** válasza:
64%

Nyilván megy pár száz millió zsebbe, de eteni kell azt a 20.000 ember, ruházni kell azt a 20.000 embert, fűteni kell arra 20.000 emberre az orvosi ellátását kell fizetni annak a 20.000 embernek. A repülőket, a teherautókat, a helikoptereket, a gépkocsikat, a páncélozott harcjárműveket, a tankokat (na jó, a tankos ez vicc volt) karban kell tartani, és kell bele tölteni a benzint, a kerozint, a gázolajat ami nem 2 fillér. Rendben kell tartani a honvédség tulajdonát képező területeket (kaszálás, őrzés, javítások stb). Utána a fegyverzet bővítése. Attól hogy még a Szellős István nem mondja be, a katonák gyakran kapnak új fegyvereket, harcjárműveket. (nem azt mondom hogy nagyon sokat, de gyakran kapunk 1-2 új cuccot).

És utána ott van a sokat vitatott afganisztáni szerep vállalás, ami egy rettenetesen nagy pénznyelő.

2011. márc. 7. 18:20
 3/21 A kérdező kommentje:

Én jobboldali politikai ideológiákat vallok. (nacionalizmus, irredentizmus stb.)

Gyakran hangoztatják, hogy a jobboldaliak alul iskolázottak. (pl. nem tudnak írni)

Az első kommentelő is jobboldali, de mindig vannak kivételek!

Egyébként én is egyetértek RÉSZBEN veled!

2011. márc. 7. 18:21
 4/21 A kérdező kommentje:

Ja, de nem 320mrd megy el!

Még a horvátoknak is jobb hadseregük van!

2011. márc. 7. 18:22
 5/21 anonim ***** válasza:

Részben. A horvátoknál elég sok az elavult 20-30 éves orosz csoda, legalábbis amikor pár éve néztem képeket róluk elég gyenge volt..

Amúgy egy kis pozitívum: a Szlovák haderő még nálunk is gyengébb:D Jóval.

2011. márc. 7. 18:24
 6/21 A kérdező kommentje:
Azért a '60-as években elég jó volt a néphadsereg. Utána meg csak papíron!
2011. márc. 7. 18:26
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

Első kommentelő te ritka hülye vagy:D

És még mielött elkezdenél zsidózni, nem nem vagyok az, és ráadásul a jobbik jelenleg a legkevésbé utált párt számomra.

Még hogy háború...Európa közepén...úristen.

2011. márc. 7. 18:27
 8/21 A kérdező kommentje:

Meg Eu és NATO tagként. Nem olyan egy háború, mint 500éve!

Arról nem beszélve, hogy csak a szó mit jelent? A gazdaságot tönkre vágja seperc alatt, csak ha kimondják! (pl. a FT rohamos romlása a többi valutához képest, a befektetők kihúznák a pénzt stb.) És csak egy mondat!

2011. márc. 7. 18:30
 9/21 anonim ***** válasza:

Én aztán meglehetősen kritikus vagyok a magyar széljobbal szemben, de az első alighanem provokátor, mert ennyire ostoba, és rosszul író ember nincs.

A kérdésedre válaszolva:

1: A horvátok azért háborúztak...szóval ne hasonlítsuk össze a két sereget

2: Ennyi pénzt nem lehet ellopni. Pazarló a gazdálkodás, és a hadsereghez könyvelnek el bizonyos feladatokat, hogy meglegyen a minimum elköltendő összeg limitje.

2011. márc. 7. 18:33
 10/21 anonim ***** válasza:
51%
Igen lehet haboru, mi tobb nemis artana. nem kezdlek zsidozni. amit irtam az az en velemenyem es kesz. mindenkinek meg van a sajtaja. en nem vagyok sem jobbikos, sem fidszes sem mas. mi tobb meg csak nemis vagyok magyar allampolgar. csak szimplan magyar akik mar evdizedek ota el vannak nyomva es szeretnenek szabadok lenni. rengeteg fiatal fegyvert fogna a szabdsagert de mig nincs egy ojan magyar allam aki tamogatna adig mind tehetetlenek maradunk.
2011. márc. 7. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!