Az orosz katonákat tényleg vérben fürdetik?
A különleges egységeknél ez is a kiképzés része. De természetesen állati vérben, nem csecsen terroristákat véreztetnek ki.
De ki tudja még mi lehet az orosz hadseregben... magyar ember számára felfoghatatlan ami ott történik, és amiket a tisztek megcsináltatnak még a besorozott kiskatonákkal is.
Feje tetejére állt a világ.
Aki marhaságot ír, azt felpontozzák, aki az igazat, azt lepontozzák.
Az alábbi videóban az orosz Spetznaz katonái beszélnek a Spetznaz fegyvereiről és kiképzésükről.
15:32 - től az érdekes rész, képekkel.
"A katonákat rendszeresen verték. Vérrel teli medencében fürdették, hogy immunisak legyenek a háború borzalmaival szemben."
Tudod, én nem voltam katona, orosz honban nem is jártam. De van néhány dolog, amihez jól értek. Másokat meg oktatok. A népszerű tudományos csatornák műsorán gyakran találkozom eszement hülyeségekkel vagy féligazságokkal. Gondolom, azon területeken is így van, amelyekhez nem értek.
Nem tudom, a kérdező mire kíváncsi. A kérdés általános. Nem különleges alakulatokat, speciális egységeket kérdez. Márpedig a sorozott katonáknak nem kell vérben fürödniük. A kiképzésről azt hallom, keményebb, mint amilyen a magyar seregben volt (főleg az utolsó években). De nem szigorúbb a nagy átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!